Η μοτοσικλέτα που ρίσκαρε σχεδιαστικά και κέρδισε

Ο Hugo Eccles είναι ο ιδρυτής της United Motorcycles, μιας φίρμας που παίρνει κάτι Ducati και κάτι Triumph και αποδίδει υπέροχες καστομιές να τις πιεις στο ποτήρι.

Μόνο που τώρα κάνει το ίδιο και με τον κατασκευαστή ηλεκτρικών μηχανών Zero, καθώς πρέπει να προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα.

Ο Eccles δεν περίμενε να του δώσει τέτοια σχεδιαστική ελευθερία η ηλεκτροκίνηση, έπρεπε όμως να το περιμένει. Χωρίς ντεπόζιτο, καρμπιρατέρ και εξάτμιση, είχε τόσο πολύ χώρο να πειραματιστεί, σαν έναν απεριόριστο λευκό καμβά που περίμενε την έμπνευσή του.

Και ο Eccles δεν χαράμισε τον χώρο. Αντλώντας στοιχεία από τον κόσμο των αεροσκαφών και των drag bikes, παρουσίασε μια εντυπωσιακή και μινιμαλιστική ταυτοχρόνως πρόταση, πατώντας πάνω στη Zero και μοιάζοντας ωστόσο ολότελα διαφορετική.

Οι καστομιές δίνουν και παίρνουν και ο ανασχεδιασμός είναι ριζικός εδώ, καθώς πολύ λίγα έμειναν τα ίδια.

Όσο η δίτροχη μηχανοκίνηση κοιτά στο ηλεκτρικό της μέλλον, το ίδιο είναι υποχρεωμένη να κάνει και η custom σκηνή. Η UMC-063 Zero ΧΡ διαθέτει διπλάσια σχεδόν ροπή από μια Ducati Panigale με τον κινητήρα της των 82kW, φτάνοντας με μια γκαζιά στα 200 χλμ/ώρα…

newsbeast.grΠηγή

loading...

Αφήστε απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε το όνομά σας εδώ