Η Νία Βαρντάλος τρολάρει τον Τραμπ για τις ενέσεις… απολυμαντικών [εικόνα]

Μπορεί να έχουν περάσει πολλά χρόνια από τη μεγάλη επιτυχία της Νία Βαρντάλος «Γάμος αλά ελληνικά», αλλά πολλές σκηνές και ατάκες της έχουν μείνει αξέχαστες.

Σε μια από αυτές, ο πατέρας της «Τούλας Πορτοκάλος», την οποία υποδύεται η Νία Βαρντάλος, ισχυρίζεται ότι κάθε πάθηση θεραπεύεται με το καθαριστικό για τα τζάμια «Windex».

Μετά τη δήλωση του προέδρου των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος είπε ότι ένας τρόπος για να θεραπεύονται οι ασθενείς από τον κορωνοϊό, είναι να τους γίνονται ενέσεις με απολυμαντικά (!), η ελληνικής καταγωγής ηθοποιός, θέλησε να τον τρολάρει και ανέβασε στο Instagram μια φωτογραφία της κρατώντας ένα μπουκάλι καθαριστικού τζαμιών.

«Δεν είναι φάρμακο. Ρωτήστε έναν γιατρό», έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας η Νία Βαρντάλος.

Οι σοκαριστικές δηλώσεις του Ντόναλντ Τραμπ

Οι δηλώσεις του Ντόναλντ Τραμπ προκάλεσαν θλίψη στη διεθνή κοινότητα και πολλοί ειδικοί κατηγόρησαν τον Αμερικανό πρόεδρο ότι επιδεικνύει “ανευθυνότητα” όταν κάνει αυτή την “επικίνδυνη” υπόδειξη.

«Βλέπω πως το απολυμαντικό τον σκοτώνει (τον κορονοϊό) σ’ ένα λεπτό. Ένα λεπτό. Υπάρχει άραγε ένα μέσο να κάνουμε κάτι τέτοιο με μια ένεση στο εσωτερικό ή σαν έναν καθαρισμό;», δήλωσε ο Τραμπ από τον Λευκό Οίκο, στη διάρκεια της καθημερινής ενημέρωσης για την πανδημία.

«Όπως βλέπετε, διεισδύει στους πνεύμονες και έχει τεράστιο αποτέλεσμα, θα ήταν συνεπώς ενδιαφέρον να το ελέγξουμε. Θα πρέπει να απευθυνθούμε στους γιατρούς γι’ αυτό, αλλά μου φαίνεται ενδιαφέρον», συνέχισε.

Οι δηλώσεις αυτές προκάλεσαν την κατακραυγή των επιστημόνων, ενώ η εταιρεία Reckitt Benkiser, κατασκευάστρια των προϊόντων Lysol and Dettol, αναγκάσθηκε να ανακοινώσει σήμερα ότι «σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να εισάγονται απολυμαντικά προϊόντα στο ανθρώπινο σώμα (μέσω ένεσης, κατάποσης ή οποιασδήποτε άλλης οδού)».

Στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, πολλοί γιατροί και επιστήμονες στιγμάτισαν τις δηλώσεις του Τραμπ.

Εκτός από το απολυμαντικό, ο Ντόναλντ Τραμπ μίλησε επίσης για “τις υπεριώδεις” ή “ένα πολύ ισχυρό φως” που θα μπορούσαμε να ρίξουμε “στο εσωτερικό του σώματος” για να καταπολεμήσουμε τον κορωνοϊό.

Στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, πάρα πολλοί χρήστες επισήμαναν την έκδηλη ενόχληση της δρος Ντέμπορα Μπιρξ, μέλους της ομάδας κρίσης του Λευκού Οίκου για τον ιό, στη διάρκεια των δηλώσεων του προέδρου.


Πηγή

loading...

Αφήστε απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε το όνομά σας εδώ