Η Νικόλ Κίντμαν είναι «μανιακή στο κρεβάτι» – Ετσι λέει ο σύζυγός της

«Μανιακή στο κρεβάτι» χαρακτήρισε την σύζυγό του Νικόλ Κίντμαν, ο Κιθ Ούρμπαν.
Η 51χρονη ηθοποιός είναι το θέμα των στίχων του νέου τραγουδιού «Gemini» που έχει γράψει ο μουσικός της κάντρι και παραδέχτηκε ότι η εδώ και 113 χρόνια σύζυγός της «λατρεύει» το τραγούδι αυτό.

Ο Κιθ Ούρμπαν μίλησε επίσης για τους «καυτούς» στίχους σε συνέντευξή του στο i newspaper, δίνοντας μια εικόνα για τον γάμο του ζευγαριού.

Στους στίχους αναφέρεται: «Είναι μανιακή στο κρεβάτι, αλλά εγκεφαλική στο μυαλό της». Ο Κιθ είπε αυτούς τους στίχους του τραγουδιού σε ερώτηση της Τζούλια Μάικλς με την οποία συνέγραψε το τραγούδι, όταν τον ζήτησε να περιγράψει την Νικόλ Κίντμαν.

Όπως είπε: «Είναι ένα αστείο τραγούδι. Η Τζούλια Μάικλς μου ζήτησε να περιγράψω την Νικόλ και αυτό μου βγήκε. Είναι Δίδυμος στο ζώδιο αλλά δεν είναι αντιφατική».

Σε κάποιο άλλο σημείο του τραγουδιού αναφέρει τους εξής στίχους: «Λίγο αριστερά, λίγο δεξιά. Ξυπνάει για να κάνει έρωτα στη μέση της νύχτας».

Το ζευγάρι παντρεύτηκε στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας τον Ιούνιο του 2006 και έχουν αποκτήσει δύο κόρες. Την 10χρονη Σάντεϊ Ρόουζ και την 8χρονη Φέιθ Μάργκαρετ.

Η διάσημη ηθοποιός είχε μιλήσει στο παρελθόν για τις σεξουαλικές προτιμήσεις της και συγκεκριμένα σε συνέντευξή της στο περιοδικό GQ το 2009 είχε πει ότι λατρεύει να πειραματίζεται με «παράξενα σεξουαλικά φετίχ».

Όπως δήλωσε τότε: «Η ζωή μου έχει να κάνει με την εξερεύνηση όλων των ειδών της αγάπης. Έχω εξερευνήσει την εμμονή, τα παράξενα σεξουαλικά φετίχ, την κοσμική πτυχή του γάμου και της μονογαμίας. Αλλά είμαι ακόμη σε αυτό το ταξίδι της εξερεύνησης».

iefimerida.gr


Πηγή