Για ορισμένους άνδρες είναι η απόλυτη φαντασίωση: ένα ερωτικό τρίγωνο με δίδυμες.
Ο Μπεν Μπάιρν ζει το όνειρο αυτό εδώ και οκτώ χρόνια, αφότου γνώρισε τις 33χρονες σήμερα Λούσι και Άννα Ντετσίνκουε από το Περθ της Αυστραλίας.

Αλλά τα πράγματα δεν είναι και τόσο εύκολα για τον Μπεν σ’ αυτό το menage a trois, αφού οι δύο αδελφές είναι οι πλέον πανομοιότυπες του πλανήτη. Κι όχι μόνον φορούν τα ίδια ρούχα, αλλά ό,τι κάνουν -κυριολεκτικά ό,τι κάνουν- το κάνουν μαζί.

Όπως αποκάλυψαν οι δύο αδελφές στην εκπομπή Hughesy, We Have a Problem της αυστραλιανής τηλεόρασης, όχι μόνον μοιράζονται το κρεβάτι τους με τον ηλεκτρολόγο μηχανικό που πρωτογνώρισαν το 2012, αλλά κάνουν έρωτα εναλλάξ μαζί του χωρίς η μία να εγκαταλείπει το κρεβάτι όταν η αδελφή της απολαμβάνει τις χαρές του σεξ.

«Κοιμόμαστε σ’ ένα μεγάλο κρεβάτι, μεγαλύτερο κατά περίπου 20 εκατοστά από τα συνηθισμένα king size» με τον Μπεν στη μέση, είπαν. Κι όταν τους ρώτησε ο παρουσιαστής της εκπομπής αν παρευρίσκονται και οι δύο όταν η μία απ’ αυτές κάνει σεξ με τον φίλο τους, απάντησαν: «Ναι».

«Δεν υπάρχει ζήλια στη σχέση μας. Αν φιλήσει ο Μπεν την Άννα, θα φιλήσει κι εμένα», είπε η Λούσι. Κι η αδελφή της έσπευσε να συμπληρώσει: «Ο Μπεν μας αποδέχεται και δεν τον πειράζει που φορούμε τα ίδια ρούχα και θέλουμε να είμαστε μαζί. Δεν τον πειράζει. Η μία στηρίζει την άλλη κι ο Μπεν απολαμβάνει διπλή αγάπη και διπλή προσοχή».

Οι δίδυμες θέλουν να παντρευτούν και οι δύο τον φίλο τους, αλλά εξέφρασαν στην εκπομπή την απογοήτευσή τους που η αυστραλιανή νομοθεσία απαγορεύει από το 1961 την πολυγαμία.

Κι επειδή τα μοιράζονται όλα ταυτόχρονα, από το φαγητό, μέχρι το ντους, θέλουν να μείνουν και έγκυες ταυτόχρονα: «είναι δουλειά του Μπεν να το φροντίσει αυτό», είπαν… Αλλά σε μια τέτοια αλλόκοτη-αν μη τι άλλο εξέλιξη- θα προκύψουν, όπως κι οι ίδιες ομολόγησαν συγχυσμένες,  και προβλήματα, αφού τα παιδιά τους θα έχουν τον ίδιο πατέρα: «Τι θα λέει ο κόσμος; Ότι “είναι ξαδέλφια;” Θα μοιάζουν; Και τι συγγένεια θα έχουν;»…

iefimerida.grΠηγή