Σε μία εκ βαθέων εξομολόγηση προχώρησε η ραδιοφωνική παραγωγός, Ράνια Κωστάκη, η οποία παραχώρησε συνέντευξη στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1.

Η Ράνια Κωστάκη, αποκάλυψε για πρώτη φορά πως έχει προβλήματα υγείας, και υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να μην μπορέσει να αποκτήσει παιδί, ενώ σημείωσε πως έχει ήδη ασχοληθεί με τις απαιτούμενες διαδικασίες υιοθεσίας.

«Δεν θα είχα πρόβλημα αν μου προέκυπτε ένας άνθρωπος ο οποίος έχει ήδη κάνει έναν γάμο και έχει παιδιά. Δεν ξέρεις τι σου επιφυλάσσει η ζωή. Το “θέλω παιδί” το έχω σκεφτεί από πολύ μικρή ηλικία. Έχω περάσει και μου έχουν συμβεί μερικά θεματάκια αρκετά σοβαρά και αυτή τη στιγμή υπάρχει πολύ σοβαρό ενδεχόμενο να μην μπορέσω να αποκτήσω δικό μου παιδί», είπε χαρακτηριστικά η ραδιοφωνική παραγωγός, και πρόσθεσε:

«Έχουν γίνει κάποιες επεμβάσεις, έχω περάσει από κάποιες διαδικασίες που υπάρχει πολύ σοβαρό ενδεχόμενο να μη μπορέσω να αποκτήσω δικό μου παιδί. Αυτό με έχει βάλει σε μια διαδικασία να ψάξω πολύ το θέμα της υιοθεσίας και να δεχτώ να είμαι με έναν άνθρωπο ο οποίος θα έχει κάνει τα παιδιά του. Το έχω κοιτάξει το θέμα της υιοθεσίας και είμαι προ των πυλών. Έχω κάνει πάρα πολλά πράγματα και είμαστε σε αναμονή».

iefimerida.grΠηγή