Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου τις τελευταίες ημέρες απασχολεί και πάλι την επικαιρότητα, καθώς γράφεται και λέγεται ότι είναι ζευγάρι με τον Τούρκο παραγωγό Ατζούν Ιλιτζαλί.

Η παρουσιάστρια του My Style Rocks θεώρηση αρχή του… κακού, των φημών, τον Νίκο Μουτσινά και δεν δίστασε να παρέμβει τηλεφωνικά στην εκπομπή του.

Ξαφνιασμένος ο Νίκος Μουτσινάς με την παρέμβαση της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου, δεν μπορούσε να πιστέψει ότι τον είχε καλέσει στο τηλέφωνο.

«Βγήκες και είπες ότι έχω μια σχέση και με έχουν τρελάνει από εκείνη την ώρα!», είπε η Κωνσταντίνα. «Ναι, αλλά κι εσύ δεν είπες δεν έχω!», απάντησε ο Νίκος κι εκεί ήρθε το τελειωτικό από την παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ: «Μα, πού ξέρεις»;

Η παρουσιάστρια προκάλεσε και προσκάλεσε τον Νίκο Μουτσινά να παρευρεθεί στην εκπομπή «My style rocks» για να της τα πει από κοντά. Ο Νίκος Μουτσινάς αποδέχτηκε την πρόσκληση και είπε ότι θα πάει στο Gala!

Να σημειωθεί ότι η προχθές το βράδυ η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στην πρεμιέρα της παράστασης του Νίκου Μουτσινά ρωτήθηκε για τη φημολογούμενη σχέση της με τον Ατζούν Ιλιτζαλί με την ίδια να μην απαντά ούτε αρνητικά, ούτε θετικά.

iefimerida.grΠηγή