Όπως έγινε πριν από λίγες ημέρες γνωστό, η Κορίνα Τσοπέη, η γυναίκα-θρύλος της ελληνικής ομορφιάς, έκανε ένα ταξίδι-αστραπή από το Λος Αντζελες, όπου μένει μόνιμα, για να περάσει τις άγιες ημέρες των Χριστουγέννων με τον πολυαγαπημένο της αδελφό και με την αδελφή της Δέσποινα.

Η Μις Υφήλιος 1964 μίλησε στην Espresso και συγκλόνισε με τα λόγια της για τον άρρωστο αδελφό της που παλεύει με τον καρκίνο.

«Τον γολγοθά που περνάω τώρα με τον Βασίλη τον έχω περάσει και με τον μπαμπά μου, αλλά και με τον άντρα μου. Είναι σαν να βλέπω το ίδιο δράμα σε επανάληψη.

Δυστυχώς ο Βασίλης έχει φτάσει σε ένα σημείο χωρίς γυρισμό. Και αυτό που με κάνει να κλαίω νύχτα μέρα είναι ότι πονάει σε όλο του το σώμα».

Από το καλοκαίρι που είχα ξανάρθει και βρεθήκαμε κατάλαβα ότι ήταν πολύ άσχημα τα πράγματα. Δεν περίμενα όμως ότι θα τον δω σε τόσο προχωρημένη κατάσταση. Ο ίδιος έχει καταλάβει τα πάντα και αυτό είναι ακόμα πιο άσχημο για την ψυχολογία του. Τις μέρες που έμεινα κοντά του τσακωνόμασταν να πιει λίγο νεράκι, μια γουλιά χυμό. Ήρθα να περάσω τα τελευταία Χριστούγεννα μαζί του.

Τα έχω ξαναπεράσει και με τον μπαμπά μου και με τον σύζυγό μου και με πονάει πολύ αυτό το θέμα του καρκίνου. Κανείς δεν ξέρει το τέλος του καθενός μας και αυτό μου δίνει κουράγιο, ότι μπορεί να ζήσει. Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία, άλλωστε. Θα ήθελα να ζητήσω από την ανώτερη δύναμη που υπάρχει εκεί πάνω -αν με ακούει- να του δώσει παράταση ζωής. Κοιμόταν. Έσκυψα πάνω από το προσκεφάλι του. Άρχισα να κλαίω. Τον αγκάλιασα, έκλεισα πίσω μου την πόρτα και έφυγα» είπε χαρακτηριστικά η Κορίνα Τσοπέη.

govastileto.grΠηγή