Η σύντροφος του Κλάους Αθανασιάδη Δώρα Γκουγκούση, «σκοράρει» στην Αθήνα!Δημιούργησε το νέο «hot» personal γυμναστήριο και τα «σπάει», το… αμόρε του ποδοσφαιριστή του ΠΑΣ Γιάννινα.

Για τον Κλάους Αθανασιάδη τα γκολ είναι η δουλειά του. Ο Έλληνας επιθετικός του ΠΑΣ Γιάννινα βλέπει πλέον και την σύντροφό του, Δώρα Γκουγκούση, να «σκοράρει» και να κατακτά την Αθήνα!

Η Δώρα Γκουγκούση δημιούργησε το νέο «hot» personal γυμναστήριο της Αθήνας, το «Find Balance» που εμπιστεύονται ήδη για την εκγύμνασή τους οι καλύτεροι.

Το Find Balance είναι ένα υψηλών προδιαγραφών personal γυμναστήριο με γνώμονα τα γρήγορα αποτελέσματα στη φυσική κατάσταση των ασκούμενων.

Τα αποτελέσματα και φυσικά η σωστή εκγύμναση επιτυγχάνεται με σωστές κατευθύνσεις αλλά και προσωπική δουλειά – επίβλεψη άριστων προπονητών στους αθλούμενους σε σταθερή βάση.

Το Find Balance που βρίσκεται στον Άγιο Δημήτριο ειδικεύεται στις πιλάτες και το Cross Training.

Στο «Find Balance» ο στόχος κάθε συμμετέχοντος στις προπονήσεις είναι εύκολα επιτεύξιμος, καθώς έρχεται μέσα από προσωπική φροντίδα – εκγύμναση αλλά και προπόνηση σε ολιγομελή (μέχρι 6 άτομα) τμήματα,  με την σχέση προπονητή – ασκούμενου να περνάει σε ένα άλλο επίπεδο δουλειάς.

Την Δώρα εμπιστεύτηκε -και- η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου για την προσωπική της εκγύμναση, καθώς οι απαιτήσεις της δουλειάς του γνωστού μοντέλου είναι ιδιαίτερα υψηλές.

Δείτε φωτογραφίες της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου την ώρα που γυμνάζεται στο Find Balance στον Άγιο Δημήτριο

 Πηγή