Ο Ντόναλντ Τραμπ μίλησε την περασμένη εβδομάδα στο Κογκρέσο. Ηταν μια ιδιαίτερη συνεδρίαση και οι περισσότερες γυναίκες στο ακροατήριό του – κυρίως των Δημοκρατικών – να είναι ήταν ντυμένες στα λευκά. Μία όμως από αυτές ήταν και η μικρότερη κόρη του, η Τίφανι.

Πολλές από τις Δημοκρατικές γυναίκες στο Σώμα, με επικεφαλής την πρόεδρο Νάνσι Πελόζι, φόρεσαν λευκά για να τιμήσουν την 100η επέτειο από την θέσπιση της 19ης τροπολογίας που παρέχει στις γυναίκες, το δικαίωμα ψήφου. (Οι άνδρες των Δημοκρατικών φορούσαν λευκές κορδέλες ή λευκά ρούχα κι αυτοί).

Το λευκό όμως είχε και μια άλλη σημασία: Προοριζόταν να επικεντρωθεί σε ζητήματα που υποστηρίζουν οι Δημοκρατικοί πως δέχονται επίθεση από την κυβέρνηση Τραμπ, όπως τα αναπαραγωγικά δικαιώματα.

Πολλοί όμως αναρωτήθηκαν αν η Τίφανι θέλησε να εναντιωθεί στον πατέρα της ή απλά ήταν ένα fashion faux pas χωρίς κάποιο πολιτικό μήνυμα.
Η εμφάνιση της Τίφανι Τραμπ προκάλεσε πολλά ερωτηματικά

«Πιστεύετε ότι η Τίφανι θέλησε να σταθεί στο πλευρό των Γυναικών του Κογκρέσου με το λευκό της φόρεμα; Ή όχι;» έγραψε η κριτικός μόδας των Times, Βανέσα Φρίντμαν.

Ο λόγος της συγκεκριμένης επιλογής ρούχων της μικρότερης κόρης του Τραμπ δεν ήταν σαφής, αλλά αυτό δεν εμπόδισε τους χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης να σκεφτούν τα δικά τους. «Η Τίφανι Τραμπ θα προκαλέσει στον μπαμπά της καρδιακή προσβολή» τουίταρε κάποιος κι ένας άλλος πρόσθεσε: «Γιατί φοράς λευκά; Δεν πήγες στο οικογενειακό συμβούλιο ή είναι κάποιο παθητικό επιθετικό κόλπο;».

Πάντως εκτός από την Τίφανι και η σύντροφος του Ντόναλντ Τραμπ τζούνιορ, η πρώην παρουσιάστρια του Fox News, Κίμπερλι Γκιλφόιλ, επίσης φόρεσε λευκά, όπως μπορεί να δει κανείς στην οικογενειακή φωτογραφία που μοιράστηκε ο γιος του Ντόναλντ Τραμπ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Φωτογραφίες: AP

 

iefimerida.grΠηγή