Πιο σίγουρη από ποτέ για την σχέση της με τον Νιγηριανό δισεκατομμυριούχου Μάικλ Μπούλος, πρέπει να νιώθει η μικρότερη κόρη του Ντόναλτν Τραμπ, Τίφανι, καθώς δημοσίευσε την πρώτη τους κοινή φωτογραφία και μάλιστα από το εσωτερικό του Λευκού Οίκου.

Η κόρη του Αμερικανού προέδρου, το τελευταίο διάστημα βγαίνει με τον Νιγηριανό επιχειρηματία Μάικλ Μπούλος. Το ζευγάρι γνωρίστηκε το καλοκαίρι στη Μύκονο, όπου έκαναν και οι δύο τους διακοπές.

Οι φήμες για την σχέση τους κυκλοφορούν εδώ και λίγο καιρό, με κάποια μάλιστα δημοσιεύματα να αναφέρουν πως οι γονείς της έχουν γνωρίσει ήδη τον σύντροφό της και μάλιστα έφαγαν όλοι μαζί την Ημέρα των Ευχαριστιών.

Τώρα όμως, φαίνεται πως η ίδια νιώθει πιο σίγουρη για την σχέση της, καθώς ανάρτησε μια φωτογραφία τους μπροστά σε ένα από τα χριστουγεννιάτικα δέντρα μέσα στον Λευκό Οίκο.

Να σημειωθεί πως ο Μπούλος κατάγεται από τον Λίβανο και φοίτησε σε ένα ελίτ διεθνές σχολείο στην Νιγηρία ενώ ο αδερφός του Φάρες είναι ηθοποιός και ράπερ.

Η οικογένεια του Μπούλου ίδρυσε τις επιχειρήσεις Boulos Enterprises και κατέχει τον δημόσιο ελεγχόμενο όμιλο SCOA Nigeria, ο οποίος έχει συμφέροντα στον τομέα των λιανικών πωλήσεων, των κατασκευών, των οχημάτων και του εξοπλισμού. Η έδρα του νεαρού δισεκατομμυριούχου είναι στο Λονδίνο.
 

iefimerida.grΠηγή