Ιωάννα Λίλη: «Μέσα στα χρόνια θα υπάρξουν και εντάσεις και καβγάδες…»

Η Ιωάννα Λίλη και ο Θοδωρής Ζαγοράκης είναι, περίπου, 15 χρόνια μαζί και έχουν διαψεύσει με τον καλύτερο τρόπο όσους «στοιχημάτιζαν» ότι θα χωρίσουν. Η παρουσιάστρια του “Revenge Body”, που προβάλλεται στο OPEN, σε μία από τις σπάνιες συνεντεύξεις της μίλησε στην εφημερίδα “Νέα Σελίδα” και μίλησε για όλους και για όλα.

Είναι αλήθεια ότι στην αρχή της σχέσης σας με τον Θοδωρή υπήρχαν άνθρωποι που έβαζαν στοίχημα ότι θα χωρίσετε;

Ναι. Επειδή ο Θοδωρής μου έκανε πρόταση γάμου στις δέκα μέρες της γνωριμίας μας, οι φήμες οργίαζαν τότε ότι θα χωρίσουμε. Κάποιος λοιπόν, που δεν μάθαμε ποτέ την ταυτότητά του, έφτιαξε ολόκληρο στοιχηματικό παιχνίδι που καλούσε τους υποψήφιους παίκτες να ποντάρουν αν θα χωρίσουμε και είχε διάφορες επιλογές, με τις ανάλογες αποδόσεις. Ξεκινούσε από δέκα μέρες, είκοσι μέρες, ένας μήνας, δύο μήνες κτλ. Το θεωρήσαμε τότε πολύ χυδαίο με τον άντρα μου. Δεν μπορείς να απαξιώνεις έτσι δύο ανθρώπους που ξεκινούν να κάνουν κάτι στη ζωή τους. Δεν ασχοληθήκαμε όμως παραπάνω. Έτσι κι αλλιώς η ίδια ζωή τους διέψευσε γιατί με τον Θοδωρή είμαστε 15 χρόνια μαζί.

Ποιο είναι το μυστικό της επιτυχίας του γάμου σας;

Επειδή προέρχομαι από μία πολύ δεμένη οικογένεια, παίρνοντας πολύ σημαντικά εφόδια από τους γονείς μου, θέλησα κι εγώ με τη σειρά μου να τα περάσω στην οικογένεια που δημιούργησα με τον Θοδωρή. Εννοείται ότι μέσα στα χρόνια θα υπάρξουν και εντάσεις και καβγάδες, αλλά όταν συζητάς με τον άνθρωπό σου τα προβλήματα θα τα λύσετε κιόλας. Παρόλο που δεν θεωρώ ότι υπάρχει συνταγή, για μένα αυτό που θεωρώ σημαντικό στη σχέση μου με τον Θοδωρή είναι ότι θαυμάζουμε πολύ ο ένας τον άλλον.

Τσακώνεστε;

Τώρα τι περιμένεις να σου πω; Ότι τον περιμένω ή με περιμένει με τις παντούφλες στο σπίτι, όταν γυρνάω; (Γελάει). Είμαστε ένα συνηθισμένο ζευγάρι που θα ξυπνήσει ο ένας στραβά και μπορεί να του πει κάτι ο άλλος και να πάρει φωτιά και να ανάψει…

govastileto.gr


Πηγή

Αφήστε απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε το όνομά σας εδώ