Τυχερό μέσα στην ατυχία του ήταν ένα 9χρονο αγόρι στο Τέξας στις ΗΠΑ αφού σφαίρες από πυροβολισμούς που σημειώθηκαν στον δρόμο διαπέρασαν τον τοίχο δίπλα στο παράθυρο αλλά ευτυχώς δεν τον «πέτυχαν» για λίγα εκατοστά, όπως δείχνει η κάμερα ασφαλείας.

Στα πλάνα φαίνεται το παιδί να βρίσκεται στον καναπέ και ξαφνικά να βγάζει μια κραυγή σκύβοντας να καλυφθεί καθώς οι σφαίρες περνούν ξυστά από το κεφάλι του σηκώνοντας σωρό σκόνης και καπνού.

Ο Έρολ παραμένει σκυμμένος καθώς οι σφαίρες πέφτουν βροχή πάνω από το κεφάλι του, περιμένοντας να υποχωρήσουν οι πυροβολισμοί πριν τρέξει στο διπλανό δωμάτιο που ήταν η μητέρα του, Μέρι Τζέιν Γκονζάλες.

Η σφαίρες «πέρασαν μέσα από τον τοίχο», είπε το παιδί που εμφανίστηκε δίπλα στη μητέρα του. Στην αρχή νόμιζε ότι ήταν απλώς πυροτεχνήματα, αλλά όταν άκουσε τις κραυγές κοίταξε έξω και κατάλαβε τι γινόταν.

Έξι άνθρωποι, μεταξύ των οποίων τέσσερα παιδιά, – ηλικίας από 3 έως 19 ετών – τραυματίστηκαν από τους πυροβολισμούς στις αρχές Μαΐου στο συγκρότημα διαμερισμάτων Miramar στο Fort Worth.

Η Γκονζάλες αφού διαπίστωσε ότι ο γιος της και τα άλλα δύο παιδιά της ήταν ασφαλείς, έτρεξε να βοηθήσει όπως μπορούσε καθώς άκουγε τους γείτονες να ουρλιάζουν από τον κάτω όροφο. Φέρνοντας πετσέτες και ό,τι άλλο ήταν πρόσφορο προσπάθησε να σταματήσει την αιμορραγία σε πολλά από τα θύματα. Το πιο δύσκολο περιστατικό ήταν αυτό της 3χρονης, η οποία αργότερα χρειάστηκε να υποβληθεί σε αφαίρεση του ενός νεφρού λόγω των τραυμάτων της.

Σημειώνεται πως η συγκεκριμένη γειτονιά σημειώνει υψηλά επίπεδα εγκληματικότητας και φτώχειας, σύμφωνα με τις τοπικές Αρχές.

Για το περιστατικό δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμη συλλήψεις και η αστυνομία του Fort Worth ζητά από όσους γνωρίζουν ή είδαν κάτι να βοηθήσουν ώστε να αναγνωριστούν οι δράστες και να συλληφθούν.megatv.com