Έκπληξη στον Νίκο Μουτσινά έκανε το απόγευμα της Δευτέρας η Ήβη Αδάμου, η οποία εισέβαλε στο πλατό της εκπομπής «Καλό Μεσημεράκι», καθισμένη πάνω σε ένα πιάνο και τραγουδώντας τη νέα της επιτυχία με τίτλο «Ρίξε Με».

Στη συνέχεια, η δημοφιλής τραγουδίστρια παραχώρησε μία σύντομη συνέντευξη στον Νίκο Μουτσινά, όπου μίλησε για τη μητρότητα, τη ζωή της ανάμεσα στην Αθήνα και την Αλεξανδρούπολη και τα επόμενα επαγγελματικά της βήματα.

«Θέλω λίγη δουλίτσα ακόμη στο να μη νιώθω τόσες τύψεις ως μαμά. Όταν έρχομαι στην Αθήνα, δεν είναι για διασκέδαση, δουλεύω. Πρέπει όμως και να περνάμε όμορφα και να διασκεδάζουμε, το ένα δεν αναιρεί το άλλο. Όλοι οι άνθρωποι έχουμε την ανάγκη, έτσι πρέπει να γίνεται» ανέφερε αρχικά η Ήβη Αδάμου.

«Πλέον τα έχω μάθει όλα, δουλεύω στον αυτόματο. Είμαι οργανωτική αλλά όταν κάτι αλλάζει απότομα, λίγο αποσυντονίζομαι. Πάντα το ξαναβρίσκω. Χρειάζεται βοήθεια, ανθρώπους γύρω σου να σε στηρίζουν, να σε καταλαβαίνουν, να σε εκτιμούν. Αλλιώς, όλο αυτό δεν βγαίνει» είπε η τραγουδίστρια για τη νέα της καθημερινότητα ως μαμά.

govastileto.grΠηγή