Ήταν νεογέννητη όταν ο νυν σύντροφός της Λεονάρντο Ντι Κάπριο έκανε τα γυρίσματα της διάσημης ταινία «Η Παραλία».

Αλλά το μοντέλο Καμίλα Μορόνε έμαθε τα πάντα για την ταινία καθώς έκανε Πρωτοχρονιά στην Ταϊλάνδη, στο σημείο που γυρίστηκε η παγκόσμια επιτυχία πριν από 20 χρόνια.

Η 21χρονη σύντροφος του Λεονάρντο Ντι Κάπριο μοιράστηκε στο λογαριασμό της στο Instagram ένα στιγμιότυπο από το νησί Ko Phi Phi Le, στα ανοικτά των ακτών της Ταϊλάνδης, όπου γυρίστηκαν μερικές από τις πιο ονειρικές στιγμές της ταινίας «Η Παραλία».

Να σημειωθεί πάντως. πως η συγκεκριμένη παραλία έχει κλείσει επ’ αόριστον για τους τουρίστες εξαιτίας της περιβαλλοντικής ρύπανσης που έχει προκληθεί όλα αυτά τα χρόνια.

Η Καμίλα μοιράστηκε επίσης φωτογραφίες από το Πουκέτ της Ταϊλάνδης, όπου τραβήχτηκαν και άλλες σκηνές με τον βραβευμένο με όσκαρ ηθοποιό που ο πρωταγωνιστής του στην ταινία έμενε στο ξενοδοχείο «On On».

Η παραγωγή της ταινίας άρχισε τον Ιανουάριο του 1999, με τον 24χρονο τότε Λεονάρντο Ντι Κάπριο να είναι ήδη διάσημος από τον ρόλο του στον «Τιτανικό».

Κι ενώ η Καμίλα δεν ανέφερε συγκεκριμένα κάπου τον σύντροφό της, ή την «Παραλία» στις αναρτήσεις της, σίγουρα είχε ξεκούραστες και χαλαρωτικές διακοπές στην Ταϊλάνδη.

Μάλιστα, την Πρωτοχρονιά, δημοσίευσε μια φωτογραφία της που την δείχνει να φορά ένα μαύρο τοπ και ένα σαρόνγκ, δείχνοντας να κάνει διαλογισμό. «Εύχομαι ειρήνη και υγεία για όλους το Νέο Έτος» έγραψε στη λεζάντα.

Η Μορόνε και ο Ντι Κάπριο είναι ζευγάρι από τον περασμένο Απρίλιο και η σχέση τους έγινε εξώφυλλο σε πολλά ταμπλόιντς λόγω της 23χρονης διαφοράς ηλικίας που έχουν.Πηγή