Στην κάμερα της εκπομπής «Μega Καλημέρα» μίλησε η Κατερίνα Θάνου, η οποία αναφέρθηκε στην πορεία της στον επαγγελματικό στίβο, τις διακρίσεις αλλά και το πως αυτό επηρέασε την προσωπική της ζωή.

Η Ολυμπιονίκης εξομολογήθηκε:

«Οι πρωτιές μου και τα μετάλλια είναι η ιστορία μου, το όνειρο που ξεκίνησε στα 15 μου. Τότε δεν είχα πολλά όνειρα, απλά μου άρεσε να είμαι στο χώρο του στίβου. Έχω 12 μετάλλια στην καριέρα μου και αυτά είναι η ιστορία της Κατερίνας. Η πιο δυνατή στιγμή μου ήταν το Ολυμπιακό μετάλλιο, είναι ένας πολύ βαρύς τίτλος, αλλά έχω κάνει και μια μεγάλη διάκριση στον κλειστό στίβο, που είναι στις 5 καλύτερες επιδόσεις όλων των εποχών στα 60 μέτρα».

Στη συνέχεια η Κατερίνα Θάνου δήλωσε:

«Όταν είσαι στη διαδικασία να κερδίσεις έναν στόχο, δε βλέπεις την στέρηση, αλλά τη λέξη επιλογή. Και την προσωπική μου ζωή και την οικογένειά μου και τους φίλους μου, τα άφησα πίσω λόγω του πρωταθλητισμού, για να φτάσω κοντά στο στόχο μου.Στη δική μας ομάδα ταξιδεύαμε περίπου 8 μήνες το χρόνο», ενώ αναφερόμενη στη σχέση της με τους άντρες είπε:

«Έχει τύχει και σε μένα και σε πολλές συναθλήτριές μου να θέλει κάποιος πολύ να σε γνωρίσει και μόλις σε γνωρίζει να μην μπορεί να αρθρώσει ούτε λέξη

govastileto.gr


Πηγή