Η Κάθριν Ζέτα-Τζόουνς άφησε απόλυτα ελεύθερο τον Μάικλ Ντάγκλας να γράψει την ιστορία του, χωρίς βέβαια αυτό να είναι η επιλογή της. Τι εννοούμε; Ότι όταν ξεκίνησε να καταπιάνεται με τα απομνημονεύματά του, δεν υπέστη λογοκρισία από την αγαπημένη του, καθώς δεν της άφησε το περιθώριο για κριτική.

Κοινώς: αφηγήθηκε ότι ποθούσε.

«O κόσμος έλεγε ότι η σχέση δεν θα κρατούσε»

Ο Μάικλ Ντάγκλας βρέθηκε ως καλεσμένος στο τελευταίο επεισόδιο της εκπομπής «Coming Up» του CNN και, μεταξύ άλλων, ανέφερε ότι η Κάθριν Ζέτα-Τζόουνς «δεν είχε δικαίωμα να ασκήσει βέτο» για οτιδήποτε περιλαμβάνεται στο βιβλίο του με τίτλο «One Helluva Ride».

«Αλλά δεν θα έβαζα τίποτα στο βιβλίο που δεν θα της άρεσε. [Βέβαια] είχα ζωή και πριν από την Κάθριν».

»Όταν γύριζα την ταινία Romancing the Stone και είχα σχέση με την Κάθλιν Τέρνερ, η Κάθριν ήταν 7 ετών. Οι άνθρωποι έχουν τη ζωή τους, και είμαι πολύ περήφανος για το κεφάλαιο που αφορά την Κάθριν και για το γεγονός ότι μιλάω για την αγάπη μου προς αυτήν. Νομίζω ότι με καταλαβαίνει πλέον, μετά από 26 χρόνια», εξήγησε.

Ο Ντάγκλας σχολίασε χιουμοριστικά ότι, όταν άρχισε να βγαίνει με τη Ζέτα-Τζόουνς, «ο κόσμος έλεγε ότι η σχέση δεν θα κρατούσε».

«Βρίσκομαι τώρα σε ένα σημείο όπου έχω ουσιαστικά σταματήσει να εργάζομαι και συνειδητοποιώ: Τι έχεις στη ζωή; Έχεις την οικογένειά σου, τους φίλους σου και τις αναμνήσεις σου», είπε.

«Η ομορφιά αυτού του βιβλίου, One Helluva Ride, είναι ότι με έκανε να ξαναθυμηθώ πολλά πράγματα που είχα ξεχάσει και να τα συγκεντρώσω».

«Κοίτα, έχουμε διαφορά ηλικίας 25 χρόνια»

Από την πλευρά της, η Κάθριν Ζέτα-Τζόουνς, δήλωσε στην εκπομπή Today ότι δεν πρόκειται να πάρει στα χέρια της το βιβλίο του συζύγού της.

«Όσο κι αν αγαπώ τον άντρα μου, όταν είμαι κουρασμένη το βράδυ, δεν έχω καμία όρεξη να διαβάσω για αυτόν. Όλοι οι άλλοι όμως θα έπρεπε να το διαβάσουν», σχολίασε.

Σε απάντηση, ο Ντάγκλας, είπε στην εκπομπή «Jimmy Kimmel Live!» ότι, η απόφαση της Ζέτα-Τζόουνς ίσως, να είναι για καλό.

«Κοίτα, έχουμε διαφορά ηλικίας 25 χρόνια. Άνοιξα την καρδιά μου και ανέφερα στο βιβλίο μου ότι η Κάθλιν Τέρνερ και εγώ είχαμε μια σχέση όταν γυρίζαμε την ταινία Romancing the Stone. Η Κάθριν ήταν 7 ετών τότε και δεν θα γνώριζε τον σύζυγό της για τα επόμενα 25 χρόνια. Νομίζω ότι έπρεπε να αποδεχτεί το γεγονός ότι, με μια τέτοια διαφορά ηλικίας, μπορεί να είχες ήδη ζήσει μια ζωή πριν την δεις για πρώτη φορά», υποστήριξε.

*Με πληροφορίες από: Entertainment Weekly

*Από την Ιόλη Μπέη-Κωνσταντινίδη



Πηγή