Αξιοποιούμε τα πασχαλινά αυγά που μας περισσέψανε σε ένα χορταστικό κλαμπ σάντουιτς!

Χρειαζόμαστε 12 φέτες ψωμί του τοστ ολικής άλεσης, 8 φέτες μπέικον, 4 κουτ. γλυκού μουστάρδα (όποιο είδος μας αρέσει), 8 λεπτές φέτες κίτρινο τυρί της αρεσκείας μας και 16 ντοματίνια, κομμένα στη μέση, 4 φύλλα μαρουλιού, 4 αυγά σφιχτοβρασμένα, καθαρισμένα και κομμένα σε φέτες. Ψήνουμε στην τοστιέρα ή στη φρυγανιέρα το ψωμί, ίσα να ροδίσει. Παράλληλα, στρώνουμε ένα ταψάκι με λαδόκολλα, απλώνουμε το μπέικον και ψήνουμε στο γκριλ για περίπου 4-5 λεπτά, μέχρι να ροδίσει.

Αλείφουμε 1 φέτα ψωμί με 1/2 κουτ. γλυκού μουστάρδα, βάζουμε 2 λεπτές φέτες κίτρινο τυρί και 3-4 ντοματίνια, καλύπτουμε με άλλη μία φέτα ψωμί, την αλείφουμε με 1/2 κουτ. γλυκού μουστάρδα, απλώνουμε 1 φύλλο μαρουλιού και 1 αυγό κομμένο. Αλατοπιπερώνουμε και καλύπτουμε με άλλη 1 φέτα ψωμί. Απλώνουμε από πάνω 2 φέτες μπέικον, κόβουμε το σάντουιτς στη μέση και επαναλαμβάνουμε τη διαδικασία μέχρι να φτιάξουμε και τα άλλα 3 κλαμπ σάντουιτς.

kathimerini.gr



agrinio24.gr