Κόρη μου: Το μεγάλο φινάλε της δραματικής σειράς του ΣΚΑΪ!

Η Οϊκιού εμφανίστηκε ξαφνικά στη ζωή του Ντεμίρ και μέσα σε πολύ σύντομο διάστημα κατάφερε να του την αλλάξει ριζικά. Το ίδιο έκανε και η Τζαντάν. Οι τρεις ήρωες μπορεί να πέρασαν πολλά, αλλά η πίστη και η αγάπη πάντα νικούν. Κάπως έτσι θα είναι και το φινάλε της καθημερινής δραματικής σειράς του ΣΚΑΪ «Η κόρη μου» που θα δούμε προσεχώς…

Αν και στην αρχή ο Ντεμίρ αρνιόταν ότι είναι ο πατέρας της Οϊκιού και δεν δεχόταν να αναλάβει την ευθύνη της, εκείνη κατάφερε με τον τρόπο της να το αντιστρέψει όλο αυτό και να αποκτήσουν ένα ιδιαίτερο δέσιμο.

Μάλιστα, όπως έχουμε δει, οι δυο τους καλούνται να αντιμετωπίσουν μαζί πολλές δυσκολίες. Καμία, όμως, δεν είναι αρκετή για να στερήσει ο ένας την παρουσία του από τον άλλο.

Ο Ντεμίρ, μετά την απαγωγή του από τον Ρεσάτ, αποφασίζει να απεμπλακεί μια για πάντα από το βρόμικο παρελθόν του και να επιστρέψει στις γυναίκες της ζωής του: την Τζαντάν και την Οϊκιού.

Σύμφωνα με το περιοδικό MYtv, Ντεμίρ, Ουγούρ και Τζεμάλ κάνουν μία νέα αρχή στη ζωή τους. Ο πρώτος, με την προτροπή των αγαπημένων του προσώπων, αποφασίζει να βάλει στην άκρη τα οικονομικά προβλήματα και να κάνει επιτέλους μια επίσημη πρόταση γάμου στην Τζαντάν.

Αυτή η κίνηση εκπλήσσει τη νεαρή γυναίκα, η οποία δέχεται με μεγάλη χαρά. Κι ενώ η οικογένεια ζει ευτυχισμένες στιγμές, το επόμενο πρωί έρχονται αντιμέτωποι με δύο δυσάρεστες εκπλήξεις.

Η πρώτη αφορά την Τζαντάν, η οποία δέχεται την επίσκεψη κάποιων ελεγκτών από το υπουργείο, καθώς έγινε καταγγελία ότι έχει στην κλινική της παράνομα φάρμακα, με την Τζαντάν να τους διευκρινίζει ότι δεν είναι δικά της και ότι μπορούν να ελέγξουν τις λίστες της.

Εκείνοι, όμως, δεν πείθονται και σφραγίζουν την κλινική, ενώ την προτρέπουν να υποβάλει ένσταση στο υπουργείο. Βέβαια, πίσω από αυτή την ενέργεια κρύβεται ο Μουράτ, ο οποίος δεν μπορεί να δεχτεί ούτε τη νέα απόρριψη της γυναίκας.

Πόσο μάλλον την ομολογία της ότι δεν αισθάνεται τίποτα για εκείνον, παρά μόνο για τον Ντεμίρ. Η δεύτερη έκπληξη αφορά τον Ντεμίρ, ο οποίος έπειτα από μία παρεξήγηση που γίνεται συλλαμβάνεται για την κλοπή ενός μεγάλου χρηματικού ποσού που ανήκει στον Ομέρ.

Τη στιγμή που οι αστυνομικοί τον οδηγούν στο τμήμα, τον πετυχαίνουν η Τζαντάν με την Οϊκιού. Η τελευταία αποκαλύπτει όλη την αλήθεια. Δηλαδή ότι τα βρήκε η ίδια και τα πήρε επειδή η οικογένειά της βρίσκεται σε δύσκολη οικονομική κατάσταση.

Τότε ο Ντεμίρ επισημαίνει ότι το ανακάλυψε και αφού εξήγησε στην κόρη του ότι δεν ήταν σωστό τον αναζήτησε για να του τα επιστρέψει. Ο Ομέρ αισθάνεται άσχημα που σκέφτηκε ότι ο Ντεμίρ θα μπορούσε να τον είχε κλέψει και λέει στους αστυνομικούς να τον αφήσουν ελεύθερο, ενώ από εκείνον ζητάει συγγνώμη για την παρεξήγηση.

Μάλιστα, του κάνει δώρο ένα χρηματικό ποσό για να εξιλεωθεί. Παράλληλα, όμως, ο Ντεμίρ δέχεται ακόμα μία έκπληξη! Το εστιατόριο στο οποίο δουλεύει πήρε πολύ καλές κριτικές τόσο για το φαγητό όσο και για την εξυπηρέτηση με αποτέλεσμα το αφεντικό του να του δώσει προαγωγή και κατ’ επέκταση αύξηση.

Έπειτα από αυτή την εξέλιξη ο Ντεμίρ, η Τζαντάν και η Οϊκού μετακομίζουν σε καινούργιο σπίτι! Πέρα από τον Ντεμίρ και την Τζαντάν, όμως, πρόταση γάμου κάνει και ο Ουγούρ στη Σεβγκί. Αν και στην αρχή ο πατέρας της τελευταίς δεν τον εγκρίνει, τελικά πείθεται να δώσει την ευχή του.

Ωστόσο, η μαμά Χατζί επιστρέφει στο σπίτι της και ενημερώνεται για τα νέα. Η ίδια γίνεται έξαλλη που ο Ουγούρ ζήτησε σε γάμο τη Σεβγκί χωρίς τη δική της παρουσία. Τόσο έξαλλη που λέει ότι δεν θέλει να γίνει αυτός ο γάμος.

Τελικά, όμως, της αλλάζουν γνώμη και όλα κυλούν ομαλά… Η μέρα των γάμων φτάνει και τα απρόβλεπτα δεν λείπουν.

Ο Ντεμίρ, ο Ουγούρ και ο Τζεμάλ πάνε σε ένα κοσμηματοπωλείο για να αγοράσουν δαχτυλίδι για το δεύτερο, επίδη το έχασε, και εκεί πέφτουν θύματα ληστείας.

Ωστόσο, οι δύο πρώτοι καταφέρνουν να αφοπλίσουν τους κλέφτες και να τους συλλάβει η Αστυνομία. Στη συνέχεια, οι άντρες επιστρέφουν στο σπίτι για να πραγματοποιηθεί ο διπλός γάμος Ντεμίρ – Τζαντάν και Ουγούρ – Σεβγκί.

Όλα κυλούν ομαλά και οι παρευρισκόμενοι πλέουν σε πελάγη ευτυχίας. Το βράδυ, ο Ντεμίρ, η Τζαντάν και η Οϊκιού, λίγο πριν κοιμηθούν, δίνουν μία υπόσχεση: «Δεν θα χωρίσουμε ποτέ!».

Πηγή

Αφήστε απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε το όνομά σας εδώ