Κορωνοϊός: Έρευνα της ΕΛΛΟΚ για τους ασθενείς με καρκίνο στη διάρκεια του lockdown

Η Ελληνική Ομοσπονδία Καρκίνου ζητά να συμμετάσχουν οι πάσχοντες από καρκίνο, οι φροντιστές και οι οικείοι τους απ’ όλη τη χώρα. Η έρευνα θα είναι ανοικτή για λίγες ακόμα ημέρες.

Πανελλαδική διαδικτυακή έρευνα για όσα αντιμετώπισαν οι ασθενείς με καρκίνο και οι οικείοι τους στη διάρκεια του lockdown λόγω του κορωνοϊού, πραγματοποιεί η Ελληνική Ομοσπονδία Καρκίνου (ΕΛΛΟΚ).

Η έρευνα αφορά τους ογκολογικούς ασθενείς, τους φροντιστές και τους οικείους τους. Στόχος της είναι να αναδείξει την εικόνα που συνάντησαν κατά την επαφή τους με τις δημόσιες και ιδιωτικές δομές υγείας της χώρας μας στη διάρκεια των περιορισμών και τον πρώτο καιρό μετά την άρση τους.

Όπως ανακοίνωσε η ΕΛΛΟΚ, η έρευνα θα αναδείξει τα προβλήματα που προέκυψαν. Με αυτό τον τρόπο ευελπιστεί ότι θα βελτιωθούν οι συνθήκες και θα εξαλειφθούν οι ανεπάρκειες της πρώτης φάσης της πανδημίας.

Η συμμετοχή στην έρευνα διαρκεί 10-15 λεπτά. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να την διαδώσουν και μέσω των social media.

«Η άποψη των ασθενών με καρκίνο και των φροντιστών τους έχει βαρύτητα. Αναμένουμε τις απαντήσεις και τα σχόλια τους. Θα μας βοηθήσουν να κατανοήσουμε καλύτερα τις ανάγκες και τα προβλήματα που αντιμετώπισαν», αναφέρει η ΕΛΛΟΚ σε ανακοίνωσή της.

Και προσθέτει: «Πιστεύουμε ότι μέσα από τη διαδικασία αυτή θα ισχυροποιήσουμε την διαπραγματευτική μας ικανότητα και θα αναδείξουμε τη δύναμη της φωνής των ασθενών με διαφάνεια και τιμιότητα».

Μπορείτε να λάβετε στην έρευνα πατώντας τον σύνδεσμο:  https://cutt.ly/uyMxp9Q


agrinio24.gr

Αφήστε απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε το όνομά σας εδώ