Υλικά:
2 φλιτζ. μαύρο ρύζι
1 φρέσκια καρύδα κομμένη σε φέτες
2 φλιτζ. βρασμένο κοτόπουλο ψιλοκομμένο
1 ώριμο μάνγκο κομμένο σε φέτες
1 ώριμο αβοκάντο κομμένο σε κομμάτια
½ φλιτζ. κόλιανδρος ψιλοκομμένος
Για το ντρέσινγκ:
½ φλιτζ. γάλα καρύδας, 2 κ.σ. χυμός λεμόνι
1 κ.σ. τζίντζερ σε σκόνη
2 κ.σ. μαύρη ζάχαρη
1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένο, αλάτι
Εκτέλεση:
Σε μια κατσαρόλα με αλατισμένο νερό, βράζετε το ρύζι μέχρι να μαλακώσει και να απορροφήσει τα υγρά.
Ψήνετε την καρύδα στο φούρνο για 6-10′, μέχρι να ροδίσει.
Σε ένα μπολ τοποθετείτε το ρύζι και την ψημένη καρύδα, το κοτόπουλο, το μάνγκο, το αβοκάντο και τον κόλιανδρο.
Σε ένα άλλο μπολ ανακατεύετε τα υλικά του ντρέσινγκ και περιχύνετε τη σαλάτα.