Μία πεντανόστιμη και εύκολη συνταγή!

Υλικά

2 κιλά μοσχάρι με κόκκαλο

1 κούπα ελαιόλαδο

3 μεγάλα κρεμμύδια

6 πατάτες

3 καρότα

Μανιτάρια porcini

μπόλικο σέλινο

αλάτι και πιπέρι

4 κουταλιές

2 σκελίδες σκόρδο

100 ml ξανθιά μπύρα

1 ματσάκι φρέσκα φύλλα από θυμάρι

Εκτέλεση

Κόβουμε το κρέας σε μεγάλους κύβους και το βάζουμε στην κατσαρόλα. Λίγο πριν την πρώτη βράση, καθαρίζουμε τον αφρό ή το στραγγίζουμε.

Στη συνέχεια, κόβουμε τα κρεμμύδια, το σκόρδο, τα μανιτάρια και τα καρότα σε ροδέλες, τις πατάτες σε μεγάλους κύβους και το σέλινο σε μεγάλα κομμάτια.

Αλατοπιπερώνουμε και βράζουμε για 2 περίπου ώρες. Μισή ώρα πριν το τέλος ρίχνουμε την μπύρα για γεύση. Ρίχνουμε και το θυμάρι κάποια στιγμή.

Έπειτα κατεβάζουμε το φαγητό από τη φωτιά και σερβίρουμε με ζεστό ψωμάκι.



agrinio24.gr