Υλικά
200 γραμμάρια πένες
200 γραμμάρια τόνο σε λάδι
150 γραμμάρια ντοματίνια
100 γραμμάρια πράσινα φασόλια
80 γραμμάρια ελιές
Αγκινάρες σε λάδι
Βασιλικός
Ελαιόλαδο
Αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση
Καθαρίζουμε τα φασολάκια και τα βράζουμε για λίγα λεπτά- πρέπει να μαγειρευτούν αλλά να είναι τραγανά-.
Βράζουμε επίσης τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. Τα στραγγίζουμε. και μετά μεταφέρετέ το σε ένα μεγάλο μπολ σαλάτας.
Προσθέτουμε στα ζυμαρικά τις αγκινάρες, τα ντοματίνια, τις ελιές και τον τόνο.
Τέλος, προσθέτουμε τα πράσινα φασόλια και ανακατεύομε, προσθέτοντας λίγο λάδι και μια πρέζα αλάτι μόνο εάν είναι απαραίτητο. Τελειώνουμε με πιπέρι, μερικά ψιλοκομμένα φύλλα βασιλικού και απολαμβάνουμε.