Υλικά

200 γραμμάρια πένες

200 γραμμάρια τόνο σε λάδι

150 γραμμάρια ντοματίνια

100 γραμμάρια  πράσινα φασόλια

80 γραμμάρια ελιές

Αγκινάρες σε λάδι

Βασιλικός

Ελαιόλαδο

Αλάτι, πιπέρι

Εκτέλεση

Καθαρίζουμε τα φασολάκια και τα βράζουμε για λίγα λεπτά- πρέπει να μαγειρευτούν αλλά να είναι τραγανά-.

Βράζουμε επίσης τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. Τα στραγγίζουμε. και μετά μεταφέρετέ το σε ένα μεγάλο μπολ σαλάτας.

Προσθέτουμε στα ζυμαρικά τις αγκινάρες, τα ντοματίνια, τις ελιές και τον τόνο.

Τέλος, προσθέτουμε τα πράσινα φασόλια και ανακατεύομε, προσθέτοντας λίγο λάδι και μια πρέζα αλάτι μόνο εάν είναι απαραίτητο. Τελειώνουμε με πιπέρι, μερικά ψιλοκομμένα φύλλα βασιλικού και απολαμβάνουμε.

govastileto.gr



Πηγή