Στην εκπομπή μίλησαν ο πατέρας και ο θείος μιας από τις δύο φίλες που αγνοούνταν από σχολείο της Καισαριανής. Η φίλη της είχε καταφέρει να διαφύγει από το κύκλωμα και μίλησε για την δράση του

«Η κόρη μου έκανε παρέα με την άλλη κοπέλα που είχαν χαθεί μαζί και την είχε φέρει σε επαφή με δύο άλλα άτομα πιο μεγάλης ηλικίας εκτός σχολείου. Φαίνεται ότι υπήρχε και κάποιος άλλος που την παρέσυρε και την έκανε να πιστεύει ότι θα περνούσε καλά μαζί του για να την εκμεταλλευτεί», λέει χαρακτηριστικά.

Στην κάμερα της εκπομπής αναφέρει ότι μίλησε με την φίλη της κόρης του που επέστρεψε σπίτι της και του είπε ότι έφυγαν για να βρουν τον «φίλο» τους και μαζί πήγαν να συναντήσουν έναν άλλον στο Μοναστηράκι.

«Και οι δυο δεν είναι Έλληνες. Αλλά αυτός που τους περίμενε στο Μοναστηράκι είναι επικίνδυνος. Είναι εκείνος που μπλέκει και εκμεταλλεύεται ανήλικα κορίτσια. Φύγανε με αυτόν και πήγαν σε ένα ακατοίκητο σπίτι στον Περισσό. Μετά τις πήγε σε ένα σπίτι στου Ζωγράφου όπου γίνονταν άσχημα πράγματα εκεί και με άλλα ανήλικα. Στην συνέχεια τις μετέφερε στον Καρέα και τις άφησε έξω από ένα εγκαταλελειμμένο σπίτι. Η άλλη κοπέλα βρήκε τότε την ευκαιρία να διαφύγει. Η κόρη μου ήταν σε πολύ κακή κατάσταση…», καταλήγει.

Ο θείος της κοπέλας που έπεσε στα δίχτυα του επικίνδυνου αυτού άνδρα που παρασύρει και εξαφανίζει ανήλικα κορίτσια, δήλωσε πως υπάρχει σκίτσο του που έφτιαξε η κοπέλα που ξέφυγε.megatv.com