Ο αποκλεισμός της Ελλάδας από τον τελικό της Eurovision και η επιλογή του Victor Vernicos να εκπροσωπήσει τη χώρα σε ηλικία 16 ετών, είναι στην κορυφή της επικαιρότητας.

Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας «ξέσπασε» στον τηλεοπτικό αέρα του «OPEN Weekend», λέγοντας «να σταματήσουμε αυτό το παραμύθι με το “παιδί 16 ετών”».

Πιο συγκεκριμένα, είπε: «Παιδιά, ας το αφήσουμε αυτό το παραμύθι με το “παιδί 16 ετών”. Να συντονιστούμε λίγο; Συγγνώμη. Αυτό με το «παιδί 16 ετών» λίγο να το σταματήσουμε. Προφανώς και είναι ένα παιδί 16 ετών, τελείως άγουρο, κακώς το στείλαμε, πολύ κακώς το στείλαμε γιατί ήταν ήταν υπεράπειρο, δεν μπορούσε να το αντιμετωπίσει όλο αυτό το πράγμα. Όταν αναλαμβάνεις και δέχεσαι αυτή την ευθύνη – αρχικά 16 ετών παιδί δεν είναι μωρό, 16 ετών σε έναν χρόνο ψηφίζει, 16 χρονών είναι ολοκληρωμένη προσωπικότητα- όλη η ελληνική συμμετοχή της Eurovision έγινε για να κάνεις εσύ το ντεμπούτο σου στη μουσική, εμείς δεν φταίμε τίποτα».

«Το τραγούδι το επιλέγουν παιδιά! Δεν πάει κανείς να πει ότι “θα πάω εγώ γιατί έχω όνομα” όπως ακούγεται. Επίσης, στα 16 σου δεν καταλαβαίνεις το βάρος της ευθύνης αυτής της συμμετοχής. Στα 16 σου λες ότι “μπορεί να είναι μια ευκαιρία να ξεχωρίσω, πιστεύω στο τραγούδι μου, πιστεύω στον εαυτό μου”. Δηλαδή έχεις λίγο την ανεμελιά της ηλικίας και τα βλέπεις όλα διαφορετικά» σχολίασε με τη σειρά της, η Ελένη Τσολάκη μετά το σχόλιο του Λάμπρου Κωνσταντάρα.

govastileto.grΠηγή