Η ΚΕΔ γνωστοποίησε τη Δευτέρα (12/02) τους διαιτητές για τα πρώτα ματς της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας, με τον Ολλανδό Άλαρντ Λίντχαουτ να ορίζεται στο ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός (14/02) και τον Αριστοτέλη Διαμαντόπουλο στο Παναιτωλικός – Άρης (13/02).

Έγιναν γνωστοί από την ΕΠΟ τη Δευτέρα (12/02) οι ορισμοί της ΚΕΔ για τα πρώτα παιχνίδια της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας.

Στο ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός (14/02) ορίστηκε ο Ολλανδός Άλαρντ Λίντχαουτ, πρώτης κατηγορίας της UEFA, που είχε διευθύνει τον περασμένο Σεπτέμβριο το Ολυμπιακός – Φράιμπουργκ 2-3 για την πρώτη αγωνιστική των ομίλων του Europa League. Βοηθοί του ορίστηκαν οι Ρότζιερ Χόνιγκ και Πάτρικ Ίνια, 4ος ο Ιωάννης Παπαδόπουλος και στο VAR ο επίσης Ολλανδός Έρβιν Μπλανκ, με βοηθό τον Νικολακάκη.

Στο παιχνίδι του Παναιτωλικού με τον Άρη στο Αγρίνιο, που θα διεξαχθεί την Τρίτη (13/2, 19:30), διαιτητής ορίστηκε ο Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος, με βοηθούς τους Πετρόπουλο, Μεϊντάνα, 4ο τον Γκάμαρη και στο VAR Παπαπέτρου και Απτόσογλου.//Λ.ertsports.gr