Ο ΠΑΟΚ με μια ασύλληπτη ανατροπή επικράτησε με 3-2 της ΑΕΚ στην “OPAP Arena”. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου στις δηλώσεις του μετά την λήξη της αναμέτρησης τόνισε πως η ομάδα του για πρώτη φορά έχει πνευματική και σωματική φρεσκάδα.
Αναλυτικά όσα είπε ο Ραζβάν Λουτσέσκου:
«Πριν πω οτιδήποτε για την όμορφη ενέργεια, πρέπει να πω για την όμορφη πάσα του Μιχαηλίδη. Ήταν και αυτό ένα πολύ σημαντικό στοιχείο. Το παιχνίδι ήταν πολύ ισορροπημένο και το 2-0 δεν ήταν δίκαιο. Η ΑΕΚ έπαιζε με μακρινές μπαλιές και κέρδισε πολλές δεύτερες μπάλες από το μαχητικό της πνεύμα. Αυτό τούς έκανε να νιώσουν ότι έχουν τον έλεγχο του αγώνα. Στο ημίχρονο είπαμε ότι πρέπει να παίξουμε με αυτοπεποίθηση, να κυκλοφορήσουμε την μπάλα και να μην είμαστε υπό το άγχος της πίεσής τους.
Ίσως ήταν σημείο καμπής το γκολ του Κωνσταντέλια. Καταλάβαμε ότι είχαμε απέναντί μας μια ομάδα που μπορούμε να νικήσουμε. Μπορεί να μην το καταλαβαίνετε, αλλά για πρώτη φορά μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα, έχουμε την πνευματική και σωματική φρεσκάδα. Για ΄σας μπορεί να είναι δύσκολο να το καταλάβετε, αλλά ήταν πολλά τα παιχνίδια στη σεζόν και αυτό επηρεάζει το μυαλό των παικτών. Σήμερα είχαμε τη φρεσκάδα και το δείξαμε και με τον τρόπο που τελειώσαμε το ματς.
Η ΑΕΚ είναι μια πολύ δυνατή ομάδα με μεγάλη ατομική ποιότητα και έχει μια πολύ δυνατή νοοτροπία εξαιτίας της δουλειάς του Αλμέιδα. Όλα αυτά τα ματς είναι πολύ δύσκολα και πολύ σκληρά. Ο τρόπος που κερδίσαμε αυτό το παιχνίδι, έδειξε ότι είμαστε ακόμα ζωντανοί για να συνεχίσουμε με αυτοπεποίθηση».
@ Photo Credits: ΙΝΤΙΜΕ