Καλεσμένος στο Night Out ήταν ο Γιώργος Μπένος, ο οποίος αναφέρθηκε στη συμμετοχή του στο Maestro, ενώ εξομολογήθηκε και το bullying που αντιμετώπισε σε νεαρή ηλικία.

«Τα αρνητικά του να μεγαλώνεις σε μια κλειστή κοινωνία είναι ότι ο άλλος θα πει πολύ εύκολα κάτι για σένα, θα σε κρίνει, υπάρχει αυτό το “τι θα πει ο κόσμος”. Με κάνει έξαλλο το τι θα πει ο κόσμος, δεν ξέρω γιατί δεν το είπα πριν. Τι νοιάζει τον άλλον τι θα πω, πως θα ντυθώ ή με ποιον θα κάνω παρέα.

Στο Γυμνάσιο επειδή έκανα παρέα πάρα πολύ με κορίτσια και λιγότερα με αγόρια έγινε λόγος πολλές φορές να με δείξουν με το δάκτυλο. Έλεγαν γιατί τώρα κάνει παρέα με κορίτσια, μήπως είναι γκέι; Δεν έχει σημασία αν είσαι ή δεν είσαι, το θέμα είναι γιατί κάποιος να μπει στη διαδικασία να σε κρίνει. Έχουν μάθει ότι για να είσαι ενταγμένος μέσα στην κοινωνία, φαντάζονται ότι ένα αγόρι πρέπει να κάνει παρέα με αγόρια και ένα κορίτσι με κορίτσια. Το πήρα πολύ βαριά αυτό.

Μου δημιούργησε ένα κλείσιμο στον εαυτό μου και αυτό έγινε αφορμή για να δεχτώ κάποιο bullying. Δέχτηκα απειλητικά ραβασάκια μέσα στα βιβλία μου. Τώρα πια το έχω ξεπεράσει, δεν το έχω ξεχάσει. Τότε ήταν πολύ δύσκολο. Έκανα το λάθος να μην το εκμυστηρευτώ σε κάποιον. Ντράπηκα να το πω στους γονείς μου», είπε χαρακτηρίστηκα ο Γιώργος Μπένος.

govastileto.grΠηγή