Η Αναστασία Τσάλλα, η γυναίκα που χρησιμοποιήθηκε ως «μητέρα» της ρωσίδας κατασκόπου για την ελληνοποίησης της και για την έκδοση της ταυτότητας χρησιμοποίησε έναν μάρτυρα, έναν 75χρονο.

Ο 75χρονος ισχυρίστηκε ότι γνώριζε τη μητέρα σε στέκι των νοτίων προαστίων, καταθέτοντας ψέματα στις αρχές, πως γνώριζε ότι η «Μαρία Τσάλλα» ήταν κόρης της εν λόγω κυρίας.

Το στέκι φαίνεται να είναι η έδρα μιας οργάνωσης παραχριστιανικής, μιας αίρεσης που έχει έδρα κοντά στην εκκλησία του Αγίου Τρίφωνα στη Γλυφάδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι μέλη της οργάνωσης είχαν πολύ καλές σχέσεις ακόμα και εκτός της αδελφότητας. Πριν από κάποια χρόνια είχε αρκετά μέλη, ενώ τα τελευταία χρόνια δεν έχει τόσο πολύ κόσμο ενώ μετά τον κορονοϊό, έπαψε η λειτουργία του.

Νέα στοιχεία για την παραεκκλησιαστική οργάνωση

Ο Δημήτρης Λυκούδης, δημοσιογράφος «dogma.gr, αναφέρθηκε στην παραεκκλησιαστική οργάνωση, λέγοντας πως είναι μία μικρή ομάδα που αποφάσισε να φτιάξει μία αίρεση.

«Η ομάδα αυτή δημιουργεί έναν κοινόχρηστο χώρο που μαζεύονται μία με δύο φορές την εβδομάδα και κάνουν κήρυγμα. Μετά λένε και κάποια τραγούδια. Δεν πιστεύουν στον σταυρό και στους Αγίους».


megatv.com