Ο ΠΑΟΚ μετά την ήττα του με 2-1 κόντρα στον Ολυμπιακό θέλει να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα και να κλειδώσει την θέση του στην πρώτη τετράδα, αντίπαλος του η ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος Αστέρας Τρίπολης. Για την αναμέτρηση κόντρα στους Αρκάδες ο Ραζβάν Λουτσέσκου έχοντας εκτός μάχης τον Κοτάρσκι επέλεξε τον Παβλένκα κάτω από τα ασπρόμαυρα, γκολπόστ και τον Σαμάτα στην αιχμή του δόρατος, ενώ ο Σάββας Παντελίδης, έχοντας εκτός τον Μακέντα λόγω καρτών επιλέγει τον Γκιοακίνι στην κορυφή.

ΠΑΟΚ (Λουτσέσκου): Παβλένκα, Σάστρε, Κεντζιόρα, Βιετέσκα, Μπάμπα, Οζντόεφ, Καμαρά, Ζίβκοβιτς, Κωνσταντέλιας, Τάισον, Σαμάτα

Αστέρα Τρίπολης: (Παντελίδης,): Τσιντώτας, Γκαρσία, Τριανταφυλλόπουλος, Ντελί, Άλβαρες, Τζανδάρης, Αλάγκμπε, Μούμο, Ρετζίς, Γκιοακίνι, Χατζηγιοβάνης.//ΝΚ.

@ Photo Credits: ΙΝΤΙΜΕ



ertsports.gr