Παρόλο που δεν κάνει εύκολα φιλίες και σχέσεις οι Υδροχόος από τη στιγμή που θα θεωρήσει κάποιο άτομο άξιο της εμπιστοσύνης και της αγάπης του, είναι έτοιμος να θυσιάσει τα πάντα γι’ αυτούς .

Όμως ποιο ζώδιο πρέπει να αποφύγει γιατί θα του δυσκολέψει τη ζωή και με ποιο θα ήταν ιδανικό ζευγάρι;

Ο Κριός σε ελκύει με τον δυναμικό χαρακτήρα του και τον ενθουσιασμό του για τη ζωή. Το θέμα χωλαίνει στην πρακτική πλευρά της σχέσης, δεδομένου ότι εσύ είσαι χαμένος στις θεωρίες και τα υψηλά ιδανικά σου, ενώ εκείνος είναι πιο πρακτικός, οπότε αν δεν καταφέρει να σε συμμαζέψει ζορίζεται…

Αν θέλεις να ζωντανέψει η εικόνα Ταύρος… εν υαλοπωλείο ενέδωσε στη σχέση μαζί του. Πέρα από όλα τα υπόλοιπα που θα συμβούν να ξέρεις ότι τυχόν σχέση σας θα έχει σύντομη ημερομηνία λήξης!

Με τον Δίδυμο κάνετε επικοινωνιακά το τέλειο ζευγάρι. Οι απόψεις σας μοιάζουν σε πολλές περιπτώσεις και οι δύο στον έρωτα κινείστε εγκεφαλικά, οπότε αυτή η σχέση μπορεί να λειτουργήσει…

Ο συναισθηματικός Καρκίνος σε ελκύει με τη ζεστή συμπεριφορά του και την φροντίδα του, αλλά η γκρίνια του και η λατρεία του για την οικογένεια και οι σχέσεις τους με όλους αυτούς τους συγγενείς, σε δοκιμάζουν, οπότε καλύτερα τράβα για αλλού…

Ο εγωκεντρικός και λαμπερός Λέοντας σε γοητεύει και σε ιντριγκάρει το γεγονός να τον κατακτήσεις, κάτι που οδηγεί σε μια παθιασμένη σχέση, που θα απολαύσετε και οι δυο.

Το οργανωτικό και πρακτικό πνεύμα του Παρθένου σε προκαλεί να τον ανακατέψεις, κάτι που τον τρελαίνει, οπότε πάρ’ το αλλιώς.

Με τον Ζυγό κάνεις έναν καλό συνδυασμό, αρκεί να ξεπεράσεις το κόλλημά του για τις σχέσεις και ότι δεν μπορεί να μείνει μόνος του.

Με τον Σκορπιό υπάρχει έντονος μαγνητισμός και ξέρετε να διασκεδάζει και να χαλαρώνει ο ένας τον άλλο. Τα προβλήματα αρχίζουν εάν εκδηλώσει τη ζήλια του και την τάση του για έλεγχο. Τότε αρχίζεις να τρέχεις…

Παρέα καλή και ερωτική θα κάνεις με τον Τοξότη. Και οι δυο σέβεστε την ελευθερία ο ένας του άλλου και να ζείτε μέσα από την έμπνευση μιας ιδεολογίας, όμως εσύ παραείσαι της θεωρίας για εκείνον.

Ο σοβαρός και πειθαρχημένος Αιγόκερως σε κάνει να θέλεις να τον φτάσεις στα άκρα. Αυτό σας φέρνει κοντά και αν εκείνος επιδείξει αυτοσυγκράτηση και πάρει τα ηνία της σχέσης τίποτα δεν αποκλείεται.

Με τους ομοζωδίους σου Υδροχόους τα πας πολύ καλά αλλά δύσκολα θα συνυπάρξετε γιατί μοιάζετε τόσο που κανείς από τους δυο δεν ιντριγκάρεται ερωτικά.

Ο Ιχθύς αρχικά σας μαγεύει, όμως γρήγορα βαριέστε το ρομαντικό, λεπτεπίλεπτο, αιθέριο και κουλτουριάρικο στυλ του. Κάνε στροφή…Πηγή