Μέσα στο 2018, δύο άτομα παραιτήθηκαν από την ομάδα προσωπικού που διαχειρίζεται τις υποχρεώσεις της Δούκισσας του Sussex (η γραμματέας της και υπεύθυνη προσωπικού και η προσωπική της βοηθός), όμως τώρα ένας γοητευτικός νέος ανέλαβε τη θέση του υπεύθυνου επικοινωνίας της Meghan Markle, και οι δυο τους βγήκαν για επαγγελματικό γεύμα στο Λονδίνο.

Οι φωτογράφοι εντόπισαν την Meghan Markle να φεύγει από γνωστό εστιατόριο στο Notting Hill, μαζί με τον Christian Jones, που πλέον προστέθηκε στο team των ατόμων που εργάζονται για τη Δούκισσα.

Όπως αναφέρει το People των ΗΠΑ, ο Cristian Jones, διορίστηκε αναπληρωτής διευθυντής επικοινωνιών τόσο για την Meghan και τον Harry όσο και για τον πρίγκιπα William και την Kate, τον περασμένο Δεκέμβριο, έχοντας στις πλάτες του εμπειρία σχεδόν 7 χρόνων σε δύο κυβερνητικές υπηρεσίες.

Ο απόφοιτος του πανεπιστημίου του Κάρντιφ ανήκε στην ομάδα του πρώην αρμόδιου υπουργού για το Brexit, David Davis από τον Οκτώβριο του 2016 έως τον Σεπτέμβριο του 2017, προτού αναλάβει νέο ρόλο ως γραμματέας Τύπου του τμήματος.

govastileto.grΠηγή