Η δούκισσα της Κορνουάλης και σύζυγος του πρίγκιπα Καρόλου, έκανε μια δημόσια εμφάνιση χθες στο Κέντρο Εβραϊκής Φροντίδας Brenmer. Είχε όμως κάτι που μας θύμισε πολύ την Μέγκαν Μαρκλ.

Η Καμίλα, ντύθηκε από πάνω μέχρι κάτω στα πράσινα και έδειχνε να διασκεδάζει πολύ κατά την επίσκεψή της στο συγκεκριμένο κέντρο. Η δούκισσα όμως κρατούσε μια τσάντα (πάλι στην ίδια πράσινη απόχρωση) από τον οίκο Demellier του Λονδίνου και κάτι μας θύμισε.

Η συγκεκριμένη τσάντα που είναι γνωστή με το όνομα «Mini Venice», αξίας 295 λιρών, είναι η ίδια και μάλιστα στην ίδια ακριβώς απόχρωση με την τσάντα που κρατούσε η δούκισσα του Σάσεξ τον Ιανουάριο του 2018.

Μήπως η Καμίλα την δανείστηκε από την Μέγκαν; Ή μήπως ζήλεψε και αποφάσισε να αγοράσει και εκείνη την ίδια τσάντα; Άγνωστο, πάντως ομολογουμένως στην Μέγκαν ταίριαζε πολύ περισσότερο.

Η δούκισσα του Σάσεξ, την είχε συνδυάσει στο ταξίδι της στο Κάρντιφ πέρυσι με τον πρίγκιπα Χάρι, με ένα μαύρο σακάκι Stella McCartney, και ένα αντίστοιχο μαντήλι, ενώ για το κάτω μέρος επέλεξε να φορέσει παντελόνι και μαύρες βελούδινες μπότες.
Η Μέγκαν με τον πρίγκιπα Χάριστην περσινή τους επίσκεψη στο Κάρντιφ

Η τσάντα της, όπως και όλα σχεδόν τα ρούχα που φορά η Μέγκαν Μαρκλ, εξαντλήθηκε μέσα σε λίγες μόλις ώρες μετά την εμφάνισή της.
Η τσάντα που κρατούσε η Μέγκαν Μαρκλ

Όπως είχε δηλώσει η ιδρύτρια του οίκου DeMellier, Μία Λουσία Λιντλ, στο Hello: «Νιώθουμε πολύ μεγάλη τιμή που η Μέγκαν κρατά μία από τις τσάντες μας, είναι ένα εκπληκτικό πρότυπο για τις γυναίκες σε όλο τον κόσμο και μια σπουδαία προσθήκη στην βασιλική οικογένεια».

Φωτογραφίες: Splash News
 Πηγή