Εύκολη και γρήγορη συνταγή!

Υλικά

200 γρ. κοχύλια βρασμένα

1 κ.σ. εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο

1 κ.γλ. αγελαδινό βούτυρο

200 γρ. τόνος σε νερό

1/2 λεμόνι ακέρωτο

1/4 ματσάκι φρέσκο μαϊντανό

αλάτι

Εκτέλεση

Ζεσταίνουμε εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο σε τηγάνι. Ρίχνουμε τα βρασμένα και στραγγισμένα κοχύλια και αγελαδινό βούτυρο. Ανακατεύουμε.

Ανοίγουμε την κονσέρβα τόνου και στραγγίζουμε από το νερό. Ρίχνουμε τον τόνο στο τηγάνι και ανακατεύουμε. Αρωματίζουμε με λίγο ξύσμα από φρέσκο και ακέρωτο λεμόνι. Προσθέτουμε λίγο ψιλοκομμένο φρέσκο μαϊντανό, αλατίζουμε και ανακατεύουμε.

Σερβίρουμε τη μακαρονάδα με τόνο είτε ζεστή, είτε κρύα σαν σαλάτα.



agrinio24.gr