Μια παλιά BMW μεταμορφώθηκε σε θαύμα αισθητικής

Με έδρα το Γκρατς της Αυστρίας, η Vagabund είναι ένα νεόκοπο custom γκαράζ που σχεδιάζει και κατασκευάζει καστομιές εδώ και μόλις 2 χρόνια.

Η δουλειά της βέβαια δεν έχει να κάνει με την εμπειρία, αλλά με τη φαντασία. Και σε αυτό το τμήμα τα πάει κάτι παραπάνω από ικανοποιητικά!

Αυτή τη φορά, η Vagabund πήρε μια BMW R80RT του 1992 και τη μετέτρεψε όχι μόνο σε μοντέρνα cafe racer, αλλά και σε χάδι για τα μάτια.

Η καλωδίωση έχει ελαχιστοποιηθεί πλέον, την ίδια ώρα που τα χειροποίητα μέρη της μπλέκονται ακόμα και με εξαρτήματα που έχουν βγει από τρισδιάστατο εκτυπωτή.

Μια παλιά BMW μεταμορφώθηκε σε θαύμα αισθητικής 1

Τυπωμένοι 3D είναι οι διακόπτες, ακόμα και η σέλα.

Μια παλιά BMW μεταμορφώθηκε σε θαύμα αισθητικής 3

Η μηχανή χαμήλωσε αρκετά ώστε να απελευθερωθεί το αγριωπό της look, το οποίο τονίζεται περαιτέρω με τη χαρακτηριστική πίσω ζάντα που θυμίζει ρετρό αγωνιστικές μηχανές.

Μια παλιά BMW μεταμορφώθηκε σε θαύμα αισθητικής 5

Το ασίγαστο δίδυμο από την Αυστρία τα κατάφερε ξανά με τη Vagabund V09 του, δείχνοντας πως η εμπειρία δεν είναι ακριβώς το παν…

Μια παλιά BMW μεταμορφώθηκε σε θαύμα αισθητικής 7Μια παλιά BMW μεταμορφώθηκε σε θαύμα αισθητικής 9Μια παλιά BMW μεταμορφώθηκε σε θαύμα αισθητικής 11Μια παλιά BMW μεταμορφώθηκε σε θαύμα αισθητικής 13Μια παλιά BMW μεταμορφώθηκε σε θαύμα αισθητικής 15

Πηγή

loading...

Αφήστε απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε το όνομά σας εδώ