Μπορεί η συνέντευξη της Ηλιάνας Παπαγεωργίου από τον Γρηγόρη Αρναούτογλου να ήταν λίγο αμήχανη, καθώς μοντέλο και παρουσιαστής συμφώνησαν να μιλούν στον πληθυντικό, ωστόσο το ίδιο δεν έγινε όταν η κριτής του GNTM συνάντησε τους The Wixers.

Συγκεκριμένα, ο Φάνης Λαμπρόπουλος, ο Θανάσης Πασσάς και Νικόλας Ράπτης (οι αγαπητοί comedians) προσπάθησαν να δυσκολέψουν λίγο την ζωή της Ηλιάνα Παπαγεωργίου βάζοντας την στην θέση των παικτριών του GNTM και ζητώντας της να περάσει από διάφορες δοκιμασίες.

Ζητώντας της να κάνει φωτογράφιση παριστάνοντας μία καμηλοπάρδαλη με γαστρεντερίτιδα, να ποζάρει αγκαλιά με λουκάνικα και να σκαρφαλώσει σε μία σκάλα για να κάνει πως καθαρίσει τζάμια, η αλήθεια είναι πως οι τρεις κωμικοί έκαναν σκληρή κριτική στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

«Εχεις τα πιο μεγάλα σαγόνια της ελληνικής τηλεόρασης. Είσαι λίγο σαν ζουλάπι, ναι, ναι μοιάζει με ρακούν ε», είπε ο Φάνης Λαμπρόπουλος στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου με αποτέλεσμα εκείνη να μείνει με το στόμα ανοικτό.

Πάντως η Ηλιάνα Παπαγεωργίου ήταν εντελώς ακομπλεξάριστη και έκανε ότι ακριβώς της είπαν, με αποτέλεσμα να περάσει με επιτυχία το κάστινγκ- παρωδία.

Δείτε το απόσπασμα στο 00: 02:15:

iefimerida.grΠηγή