Η κριτής του «Your Face Sounds Familiar» μίλησε μεταξύ άλλων για την κόρη της Μαριτίνα αλλά και για τον θεσμό της υιοθεσίας.

«Αν μία γυναίκα αποφασίσει να υιοθετήσει, πρέπει να είναι πάρα πολύ σίγουρη ότι θέλει να το κάνει. Αν θέλει να το κάνει και είναι σίγουρη, θα γίνει αν είναι στο έτσι κι έτσι και θεωρεί ότι δεν είναι απόλυτα δικό της το παιδί, δεν θα γίνει.

Δεν είναι όλες οι γυναίκες για μανάδες, πιστεύω πως εσύ είσαι, όπως κι εγώ είμαι! Το παιδί δεν μου ήταν ποτέ δύσκολο, δεν αισθάνθηκα ότι θα χάσω κάτι ή ότι άλλαξε η ζωή μου. Το παιδί το έβαλα μέσα στην ζωή μου, δεν έκανα μία άλλη ζωή, δεν της παρουσίασα ποτέ μία ψεύτικη ζωή, ότι εγώ είμαι νοικοκυρά που μένει σπίτι.

Ξέρει ότι η μαμά της είναι αυτό, αλλά η μαμά της είναι πάντα δίπλα της, είναι προτεραιότητα για εμένα και, ξέρει ότι και στην σκηνή του θεάτρου να είμαι αν συμβεί κάτι θα φύγω και θα πάω κοντά της.

Μου έχει συμβεί αυτό, ήμουν στο θέατρο και με πήρε η κοπέλα από το σπίτι και μου λέει “Mάλλον ήπιε βενζίνη το παιδί” και έτσι όπως ήμουν στην σκηνή είπα συγγνώμη, έφυγα δεν περίμενα ούτε την βοηθό μου και πήγα σπίτι. Βέβαια η Μαριτίνα ήταν έξυπνη και δεν το είχε πιει απλά το είχε μυρίσει» είπε χαρακτηριστικά η Μιμή Ντενίση.Πηγή