ΚΡΙΟΣ

Κάρτα Ταρώ του μήνα: Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Γενικά: Μετά από μία περίοδο μεγάλων αλλαγών αλλά και γενικής ασάφειας και αβεβαιότητας, την οποία πέρασες κατά την διάρκεια των περασμένων μηνών, έφτασε η στιγμή να βρεις και πάλι τις ισορροπίες σου. Ο Μάιος είναι ο μήνας των αποφάσεων, της λογικής σκέψης και της πρακτικής εφαρμογής λύσεων, που θα σε βοηθήσουν να βάλεις σε μία τάξη τη ζωή σου. Είναι βέβαιο ότι η Άνοιξη ρίχνει την αυλαία της, με σένα να νιώθεις πλέον μεγαλύτερη σιγουριά για τον εαυτό σου και με την ανακούφιση, ότι έρχονται καλύτερες ημέρες για την προσωπική σου ζωή. Η κάρτα που σε αντιπροσωπεύει είναι η Δικαιοσύνη και αυτό σημαίνει ότι έφτασε η στιγμή να ανταμειφθείς για ότι έχεις κοπιάσει ή ακόμα και για να «τιμωρηθείς», για τυχόν λάθη ή αδικίες που έχεις κάνει. Μέχρι το τέλος του Μαΐου, θα έχεις καταφέρει να βάλεις και πάλι τη ζωή σου σε μία σειρά και πλέον όλα θα κυλούν πιο ομαλά και σταθερά στην καθημερινότητά σου. Σημαντικές ευκαιρίες μπορείς να «εκμεταλλευτείς» τις Παρασκευές του μήνα. Ευνοϊκές ημέρες για τον μήνα Μάιο είναι οι 2, 6 και 11 του μηνός.

Αισθηματικά: Τον Μάιο, θα κάνεις ότι περνά από το χέρι σου προκειμένου να βελτιώσεις το κλίμα που επικρατεί στην αισθηματική σου ζωή. Θα πάρεις αποφάσεις και θα λειτουργήσεις δυναμικά, προκειμένου να βρεις την ισορροπία, την γαλήνη και την ηρεμία που επιθυμείς. Αν είσαι ήδη σε μία σχέση, τότε αυτό τον Μάιο, θα αναγνωρίσεις λάθη που έκανες στο παρελθόν και θα θελήσεις να τα βελτιώσεις. Θα κατανοήσεις ακόμα περισσότερο τον σύντροφό σου και θα δεις ότι έχεις και εσύ από την πλευρά σου τις ευθύνες σου, για τα προβληματάκια που έχετε περάσει τον τελευταίο καιρό. Είναι βέβαιο ότι θα καταφέρεις να κερδίσεις το χαμένο έδαφος! Αν διανύεις περίοδο ελευθερίας, τότε αυτό τον μήνα θα πάρεις ηθική ικανοποίηση από την εξέλιξη μίας αισθηματικής υπόθεσης, που βρισκόταν σε εκκρεμότητα εδώ και κάποιο καιρό. Για να μάθεις περισσότερα για τα αισθηματικά σου, ρίξε δωρεάν τα Ταρώ της Αγάπης.

Επαγγελματικά / Οικονομικά: Τον Μάιο θα χρειαστεί να βάλεις σε μία τάξη τόσο τα επαγγελματικά σου όσο και τα οικονομικά σου. Το μεταβατικό στάδιο στο οποίο βρέθηκες έχει πλέον ξεπεραστεί και εσύ τώρα πρέπει να παλέψεις για την σταθερότητα αλλά και την ασφάλεια. Αυτό τον μήνα λοιπόν θα πάρεις αποφάσεις που σχετίζονται με το μέλλον της καριέρας σου και των οικονομικών σου. Όσο δύσκολο ή και απίθανο αν σου φαίνεται, πράγματι θα καταφέρεις να βρεις την ισορροπία που τόσο καιρό προσδοκούσες. Μπορεί οι εξελίξεις που υπάρχουν γύρω σου να είναι ασαφείς, όμως με τον δυναμισμό και την αποφασιστικότητά σου, θα βρεις λύσεις που θα σε βοηθήσουν για αργότερα.

ΤΑΥΡΟΣ

Κάρτα Ταρώ του μήνα: Ο ΚΡΕΜΑΣΜΕΝΟΣ

Γενικά: Ο Μάιος είναι ένας μεταβατικός μήνας για το ζώδιό σου, κατά τον οποίο θα χρειαστεί να αναπροσαρμοστείς σε νέα δεδομένα, τα οποία δεν θα σου είναι και τόσο ευχάριστα. Λάθος κινήσεις / αποφάσεις που έκανες στο παρελθόν, θα χρειαστεί τώρα να τις αντιμετωπίσεις και να πληρώσεις το τίμημα των πράξεών σου. Ίσως κάποιες στιγμές να μετανιώσεις για επιλογές του παρελθόντος και θα θελήσεις να αλλάξεις την κατάσταση, προκειμένου να κερδίσεις το χαμένο έδαφος. Οι προτεραιότητες που είχες θέσει για τη ζωή σου, αυτό τον μήνα θα αλλάξουν, γιατί θα χρειαστεί να αντιμετωπίσεις κάποιες έκτακτες καταστάσεις, τις οποίες δεν είχες μέχρι τώρα στο πρόγραμμα. Αυτό που δεν πρέπει να ξεχνάς είναι ότι και η αποτυχία είναι κάποιες στιγμές μέσα στο πρόγραμμα, αυτό δεν χρειάζεται να σε πικραίνει, αλλά να σε πεισμώνει προκειμένου να συνεχίσεις να προσπαθείς για το καλύτερο. Ιδανική μέρα για την επίτευξη των σχεδίων σου, για αυτό τον μήνα είναι η Πέμπτη και οι κρίσιμες ημερομηνίες για το ζώδιό σου είναι οι 3,7,12 του Μάη.

Αισθηματικά: Αυτό τον μήνα θα νιώσεις κούραση, ανία, αλλά και απογοήτευση από την εξέλιξη των αισθηματικών σου υποθέσεων, ωστόσο δεν χρειάζεται να τα βάφεις και μαύρα, γιατί στην ουσία θα κυριαρχεί η τάση της υπερβολής, αλλά και της απαισιοδοξίας. Να θυμάσαι πως πολλές φορές μπορεί να βιαστείς να κρίνεις μία κατάσταση και να βγάλεις αρνητικά συμπεράσματα, τα οποία όμως θα απέχουν από την πραγματικότητα. Αν είσαι ήδη σε μία σχέση, αυτό τον μήνα θα υπάρξει στασιμότητα με το ταίρι σου και πολλές φορές θα δημιουργείται ένα αρνητικό κλίμα ανάμεσά σας, γιατί θα κολλάτε και οι δύο μόνο στα κακώς κείμενα της σχέσης σας. Τα μικροπροβληματάκια, αλλά και οι διαφωνίες που θα προκύψουν ανάμεσα σε σένα και στον σύντροφό σου, θα σε κάνουν να χάσεις το κουράγιο και την ψυχραιμία σου. Ωστόσο, όσο απόμακρη και να φαίνεται η κατάσταση μεταξύ σας, εντέλει θα καταφέρετε να βρείτε λύσεις για να βελτιώσετε τον δεσμό σας. Αν είσαι αδέσμευτος, προσπάθησε να βγάλεις από το μυαλό σου τις αρνητικές σκέψεις, άφησε πίσω σου το παρελθόν και προσπάθησε να κοινωνικοποιηθείς περισσότερο. Η κάρτα του Κρεμασμένου, φανερώνει ότι τον Μάιο, βιώνεις ακόμα μία απογοήτευση, η οποία σε κάνει να εγκαταλείπεις τις ελπίδες για το ξεκίνημα μία νέας γνωριμίας και σχέσης. Για να μάθεις περισσότερα για τα αισθηματικά σου, ρίξε δωρεάν τα Ταρώ της Αγάπης.

Επαγγελματικά/ Οικονομικά: Οι υποχρεώσεις σου, τόσο στα οικονομικά όσο και στα επαγγελματικά για τον Μάιο θα είναι αρκετές και η προσπάθεια που θα καταβάλεις για να ξεπεράσεις κάποια εμπόδια θα είναι μεγάλη. Θα κουραστείς και θα αγχωθείς, για να διεκπεραιώσεις τις εκκρεμότητές σου όμως θα τα καταφέρεις. Οι ευθύνες που θα αναλάβεις στα επαγγελματικά σου θα είναι μεγάλες και έστω και αν για την ώρα αυτό δεν θα σε ευχαριστήσει, στην πορεία θα αποδειχθεί πως είναι προς όφελός σου. Στα οικονομικά προσπάθησε να μην κάνεις ανοίγματα τα οποία θα σου είναι δύσκολο να τα καλύψεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Κάρτα Ταρώ του μήνα: Ο ΘΑΝΑΤΟΣ

Γενικά: Οι αλλαγές, οι προκλήσεις και τα νέα ξεκινήματα, ανέκαθεν σου άρεσαν, έτσι λοιπόν ο μήνας Μάιος, παρόλο που θα είναι επεισοδιακός για το ζώδιό σου θα σου χαρίσει απίστευτες στιγμές. Η κάρτα του Θανάτου, δεν προμηνύει κάτι κακό, φανερώνει απλά ότι θα κλείσει ένα κεφάλαιο στη ζωή σου, προκειμένου να ανοίξεις ένα ολοκαίνουριο, το οποίο θα είναι η αφετηρία για μία καλύτερη ζωή. Τον τελευταίο μήνα της άνοιξης του 2023, θα κάνεις ξεκαθαρίσματα σε σχέσεις και συνεργασίες σου, θα βάλεις τέλος σε καταστάσεις που σε φθείρουν και θα γυρίσεις μία νέα σελίδα στη ζωή σου, η οποία αργότερα θα σε γεμίσει με ενθουσιασμό. Σημαντική μέρα για την επίτευξη των στόχων σου, σε όλη την διάρκεια του μήνα είναι η Τρίτη και σημαντικές ημερομηνίες επρόκειτο να είναι οι : 4, 9 , 13 του Μάη.

Αισθηματικά: Ανατροπές και ξεκαθαρίσματα θα υπάρξουν στα αισθηματικά σου, για σένα που είσαι ήδη σε μία σχέση. Το Μάιο, θα υπάρξουν αλλαγές και εξελίξεις, που τελικά θα είναι μόνο για το καλό σου. Το κεφάλαιο επισημοποίηση ή χωρισμός, θα σε απασχολήσει έντονα σε όλη την διάρκεια του μήνα, όμως θα καταφέρεις να βρεις λύσεις και να κάνεις την ιδανική επιλογή. Αν είσαι σε μία προβληματική σχέση που δεν σε καλύπτει, τότε θα πάρεις την τολμηρή απόφαση του χωρισμού. Ακόμα και αν δεν υπάρχει κάτι μόνιμο στην αισθηματική σου ζωή, αυτό τον μήνα θα καταφέρεις να αφήσεις πίσω σου το παρελθόν και θα γυρίσεις μία ολοκαίνουρια σελίδα στη ζωή σου. Η Άνοιξη του 2023, ρίχνει αυλαία με σένα να ξέρεις καλύτερα από κάθε άλλη φορά που πατάς και που βρίσκεσαι. Για να μάθεις περισσότερα για τα αισθηματικά σου, ρίξε δωρεάν τα Ταρώ της Αγάπης.

Επαγγελματικά/ Οικονομικά: Τα επαγγελματικά σου αυτό το μήνα θα δεχθούν αρκετά σκαμπανεβάσματα και αλλαγές, που έστω και αν σε ζορίσουν θα σε βοηθήσουν να κάνεις την προσωπική σου υπέρβαση και να εξελιχθείς. Συνεργασίες λήγουν, αλλά αμέσως ξεκινούν νέες οι οποίες θα είναι πολλά υποσχόμενες. Στον οικονομικό τομέα, θα καταφέρεις να κλείσεις αρκετές «τρύπες», το αδιέξοδο λαμβάνει τέλος και παρόλο που μέχρι τώρα το μόνο που έβλεπες ήταν το αδιέξοδο, τώρα θα προκύψει μία νέα ευκαιρία, η οποία θα σου δώσει ελπίδες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Κάρτα Ταρώ του μήνα: Η ΕΓΚΡΑΤΕΙΑ

Γενικά: Ο Μάιος είναι ο μήνας της ισορροπίας, του συμβιβασμού αλλά και της κατανόησης για το ζώδιό σου φίλε Καρκίνε. Θα κατανοήσεις ότι πλέον δεν υπάρχει κανένας λόγος για καβγάδες, εντάσεις και προβλήματα, θα προσπαθήσεις να βρεις την γαλήνη και την αρμονία στην καθημερινότητά σου και πραγματικά θα τα καταφέρεις πολύ καλά. Θα προσπαθήσεις να αποφύγεις τις ακρότητες και θα αναβάλεις για άλλη στιγμή τις καθοριστικές αποφάσεις. Θα σε χαρακτηρίζει η μετριοπάθεια και η διπλωματία, προκειμένου να καταφέρεις να διατηρήσεις σε ένα ήρεμο κλίμα τις σχέσεις και τις συνεργασίες σου. Τον τελευταίο μήνα της άνοιξης του 2023, θα κατανοήσεις περισσότερο τους ανθρώπους που υπάρχουν γύρω σου, θα μπεις στην θέση τους και θα προσπαθήσεις να εξισορροπήσεις τις σχέσεις σου μαζί τους. Τόλμησε να διεκδικήσεις τα «θέλω» σου την ημέρα Πέμπτη- που είναι η τυχερή σου για το Μάιο-. Σημαντικές στιγμές χαράς θα έρθουν στις 3,5 και 14 του μήνα.

Αισθηματικά: Ούτε κρύο αλλά ούτε και ζέστη θα είναι τα αισθηματικά σου για το μήνα Μάιο. Η αισθηματική σου ζωή έχει περάσει από πολλές φουρτούνες το τελευταίο διάστημα, αλλά τώρα φαίνεται πώς έχεις κουραστεί από τα προβλήματα και τις διαφωνίες, για αυτό και θα προσπαθήσεις από την πλευρά σου να φτιάξεις το κλίμα που υπάρχει σε μία σχέση, που στην ουσία θέλει ακόμα να διατηρηθεί. Θα μπεις στην θέση του ερωτικού σου συντρόφου, προκειμένου να καταλάβεις τι επιθυμεί και πώς αισθάνεται για σένα και θα βάλεις και εσύ από την πλευρά σου νερό στο κρασί σου, προκειμένου να μπορέσετε να βελτιώσετε την επαφή σας. Για εσένα που αυτή την περίοδο είσαι δίχως ερωτικό ταίρι, έφτασε η στιγμή να ρίξεις λιγάκι τον πήχη προκειμένου να ξεφύγεις από την μοναξιά. Θα προκύψει μία νέα γνωριμία, που ναι μεν μπορεί να μην σε συναρπάσει, όμως θα μπορέσεις να χαλαρώσεις και να περάσεις όμορφα. Για να μάθεις περισσότερα για τα αισθηματικά σου, ρίξε δωρεάν τα Ταρώ της Αγάπης.

Επαγγελματικά / Οικονομικά: Μπορεί τα επαγγελματικά αλλά και τα οικονομικά σου να μην βρίσκονται στην φάση που ακριβώς θα ήθελες, όμως τον Μάιο θα καταφέρεις να βρεις τις ισορροπίες σου προκειμένου να πετύχεις την σταθερότητα. Η κάρτα της Εγκράτειας, σε συμβουλεύει αυτό τον μήνα να αποφύγεις τις τολμηρές αποφάσεις αλλά και το ρίσκο. Θα πρέπει να λειτουργήσεις με λογική αλλά και εγκράτεια. Στα οικονομικά σου, δείξε μεγαλύτερη επιφυλακτικότητα σε προτάσεις που μπορεί να σου γίνουν, γιατί θα κρύβουν κάποιες παγίδες.

ΛΕΩΝ

Κάρτα Ταρώ του μήνα: Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ

Γενικά: Μήνας γεμάτος πάθος, ένταση, ανατροπές, απόλαυση αλλά και… παρασκήνιο είναι ο Μάιος για το ζώδιό σου. Αυτή την περίοδο θα βάλεις σε προτεραιότητα την προσωπική σου απόλαυση και για να λέμε και τα πράγματα με το όνομά τους, θα σε πιάσει και η απληστία σου, γιατί θα τα θέλεις όλα δικά σου και δεν θα χορταίνεις με όσα θα έχεις κοντά σου. Η συμπεριφορά σου μπορεί να γίνει αρκετά επίμονη, αλλά και εγωιστική και άθελά σου μπορεί να πληγώσεις τους ανθρώπους που αγαπάς, γιατί πολύ απλά θα δίνεις προτεραιότητα μόνο στις δικές σου ανάγκες, παραμερίζοντας τις επιθυμίες των γύρω σου. Η υπερβολή είναι το στοιχείο που θα σε χαρακτηρίζει σε όλη την διάρκεια του μήνα και πολλές φορές θα ξεφύγεις από τα όριά σου. Μυστικά, ψέματα, λάθη, αλλά και παρασκηνιακές δραστηριότητες θα βγουν στο φως της επιφάνειας και θα σε αναστατώσουν. Σημαντική μέρα για σένα είναι το Σάββατο και οι ημέρες του Μάη που δέχεσαι την περισσότερη εύνοια είναι οι 6,8 και 15 του μήνα.

Αισθηματικά: Ένας μήνας γεμάτος από πάθος και ένταση θα είναι ο Μάιος για τα αισθηματικά σου.Αν είσαι ήδη σε μία σχέση, τότε η κάρτα του Διαβόλου φανερώνει ότι οι μέρες που ακολουθούν θα είναι γεμάτες υπερβολή, εντάσεις, αλλά και ζήλιες. Εκεί που νόμιζες ότι η σχέση σου είχε βαλτώσει, τώρα θα διαπιστώσεις ότι τα συναισθήματα ανάμεσα σε σένα και τον σύντροφό σου είναι αρκετά έντονα και δεν αντέχει ο ένας μακριά από τον άλλον. Ωστόσο χρειάζεται προσοχή γιατί οι έμμονες σκέψεις, η κτητική συμπεριφορά αλλά και οι υπερβολικές απαιτήσεις πολλές φορές θα σας προκαλούν μπελάδες. Για σένα που διανύεις μία μοναχική περίοδο στη ζωή σου, αυτό τον μήνα θα προκύψει ένα νέος φλογερός έρωτας που θα σου πάρει τα μυαλά. Πρέπει όμως να γνωρίζεις ότι η διάρκεια μίας νέας σχέσης που θα προκύψει τώρα, θα είναι μικρή! Για να μάθεις περισσότερα για τα αισθηματικά σου, ρίξε δωρεάν τα Ταρώ της Αγάπης.

Επαγγελματικά / Οικονομικά: Πισώπλατες ενέργειες που θα γίνουν στα επαγγελματικά σου ερήμην σου, θα βγουν αυτό τον μήνα στην επιφάνεια και θα προβληματιστείς, αλλά και θα εξοργιστείς. Η ανταγωνιστική σου διάθεση το Μάιο θα είναι έντονη και θα εργαστείς πολύ σκληρά, επίμονα και δυναμικά προκειμένου να υπερισχύσεις. Μην δείχνεις εμπιστοσύνη στους συνεργάτες σου, γιατί ο μήνας κρύβει παγίδες και πολύ εύκολα μπορείς να βιώσεις την προδοσία και κάποιες καταστάσεις να οδηγηθούν εις βάρος σου. Στα οικονομικά σου προσπάθησε να αποφύγεις τις σπατάλες και τις άσκοπες αγορές. Δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για νέες συμφωνίες

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Κάρτα Ταρώ του μήνα: Ο ΠΥΡΓΟΣ

Γενικά: Για σένα φίλε μας Παρθένε, ο Μάιος είναι ο μήνας των ανατροπών, αλλά και των αποκαλύψεων. Τώρα θα βγουν στην επιφάνεια κάποια ζητήματα που μέχρι σήμερα αγνοούσες και θα χρειαστεί να είσαι σε εγρήγορση προκειμένου να τα αντιμετωπίσεις. Θα υπάρξουν κάποιες καθυστερήσεις ή και ακυρώσεις στα προσωπικά σου σχέδια, όμως δεν πρέπει να το βάλεις κάτω. Οι προκλήσεις θα είναι αρκετές και αρκετές στιγμές θα αισθάνεσαι ότι γύρω σου επικρατεί ένα χάος. Αυτό όμως που θα πρέπει να έχεις καλά στο μυαλό σου είναι πως αυτό τον μήνα θα επικρατήσει γύρω σου η αλήθεια. Αυτό σημαίνει ότι θα μάθεις ξεκάθαρα ποια είναι η πραγματικότητα σε κάποια ζητήματα που σε προβλημάτιζαν και αυτό θα σε προφυλάξει από λάθη ή και παρανοήσεις. Η τυχερή σου μέρα για τον Μάιο, είναι η Τρίτη.Θετικές ημέρες για είναι οι 7, 9 και 16 του Μάη.

Αισθηματικά: Ο Μάιος είναι ένας μήνας έντονος, αλλά και ανατρεπτικός για τα αισθηματικά σου. Εκεί που νόμιζες ότι όλα έχουν μπει σε μία σειρά, ξαφνικά χάνονται οι ισορροπίες και προκύπτουν εντάσεις και προβλήματα. Ο σύντροφός σου θα σου κάνει κάποιες αποκαλύψεις ή η συμπεριφορά του απέναντί σου θα αλλάξει και θα νιώσεις ότι χάνεις την γη κάτω από τα πόδια σου. Προτείνουμε να μην βγάλεις βιαστικά συμπεράσματα και να αποφύγεις την υπερβολή. Δεν είναι ιδανικός μήνας για να πάρεις μία καθοριστική απόφαση για την πορεία μίας σχέσης. Ωστόσο αυτό το μήνα θα μάθεις την αλήθεια από το ταίρι σου και αυτό θα σε βοηθήσει για να συγκροτήσεις τις σκέψεις, τις επιθυμίες και τις προθέσεις σου. Για σένα που δεν έχεις ταίρι, θα έχεις μία δυσάρεστη είδηση από ένα πρόσωπο από τα παλιά. Ζήσε την ελευθερία σου και μην επενδύεις συναισθηματικά σε κάποιο άτομο αυτό το μήνα. Για να μάθεις περισσότερα για τα αισθηματικά σου, ρίξε δωρεάν τα Ταρώ της Αγάπης.

Επαγγελματικά / Οικονομικά: Ένα ξαφνικό συμβάν που θα προκύψει στο χώρο της δουλειάς σου θα προκαλέσει αναστάτωση και θα σε πιέσει αρκετά. Είναι ένας μήνας που θα γίνουν κάποια ξεκαθαρίσματα και αλλαγές στη δουλειά σου τα οποία ναι μεν μπορεί να σε πικράνουν, όμως θα σε αναγκάσουν να δουλέψεις ακόμα πιο σκληρά και αυτό αργότερα θα σε βοηθήσει στην εξέλιξή σου. Στα οικονομικά δέχεσαι ακόμα πιέσεις και δεν ξέρεις σε ποια υποχρέωση να δώσεις προτεραιότητα. Δείξε προσοχή στην οικονομική σου διαχείριση και απόφυγε τις επιπολαιότητες.

ΖΥΓΟΣ

Κάρτα Ταρώ του μήνα: ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ

Γενικά: Μετά από ένα σκληρό τρίμηνο δυσκολιών και προβλημάτων, έρχεται ο Μάιος για να σου αναπληρώσει όλα τα κενά που είχαν δημιουργηθεί μέχρι σήμερα. Το άστρο σου θα λάμψει και πάλι, αυτό σημαίνει ότι τον τελευταίο μήνα της άνοιξης του 2023, βρίσκεις και πάλι το κέφι και την αισιοδοξία σου και η τύχη είναι πλέον γενναιόδωρη μαζί σου. Η έμπνευση και η δημιουργικότητά σου θα σε βοηθήσουν να διαπρέψεις, αλλά και να δημιουργήσεις τις κατάλληλες συνθήκες στη ζωή σου προκειμένου να νιώσεις και πάλι την ευτυχία. Κάποιο όνειρό σου θα γίνει αυτό το μήνα πραγματικότητα! Η περίοδος είναι ευνοϊκή για αναθέρμανση σχέσεων, δημιουργία νέων, σχεδιασμό των επόμενων κινήσεών σου, καθώς και εύνοια σε χρήματα αλλά και αισθήματα γενικότερα! Η τυχερή σου μέρα για τον Μάιο είναι η Κυριακή, ενώ ευχάριστες στιγμές θα ζήσεις στις 4,8 και 17 του μήνα.

Αισθηματικά: Ευχάριστες εκπλήξεις σε περιμένουν στα αισθηματικά σου τον Μάιο! Το Αστέρι είναι μία από τις πιο δυνατές κάρτες Ταρώ και συμβολίζει την ιδανική αγάπη, την αισθηματική ολοκλήρωση αλλά και την επιτυχία. Αν είσαι ήδη σε μία σχέση, τότε επιτέλους το κλίμα στον δεσμό σου θα ξεκαθαρίσει και θα περάσεις πολύ όμορφες στιγμές στο πλευρό του συντρόφου σου. Αισθηματικές εξομολογήσεις θα σε κάνουν να νιώσεις ασφάλεια και σιγουριά. Αν δεν έχεις κάποια σχέση, τότε αυτό το μήνα, να το θυμηθείς, πώς θα ερωτευτείς. Ένα νέο άτομο μπαίνει στη ζωή σου και της δίνει άλλο νόημα. Για να μάθεις περισσότερα για τα αισθηματικά σου, ρίξε δωρεάν τα Ταρώ της Αγάπης.

Επαγγελματικά / Οικονομικά: Ένας μήνας γεμάτος από ευκαιρίες είναι για τα επαγγελματικά σου ο Μάιος. Οι φρέσκες ιδέες σου και η έμπνευση που θα έχεις σε όλη την διάρκεια του μήνα θα σε βοηθήσουν να έχεις άνοδο και παράλληλα θα έχεις το κέφι και την δυνατότητα να δημιουργήσεις και να εξελιχθείς. Στα οικονομικά, ένα ξαφνικό κέρδος θα σε βγάλει από το αδιέξοδο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Κάρτα Ταρώ του μήνα: Η ΣΕΛΗΝΗ

Γενικά: Ένας μήνας με έντονο συναίσθημα είναι ο Μάιος για το ζώδιό σου. Η κάρτα της Σελήνης φανερώνει ότι αυτό τον Μάιο θα υπάρξουν αρκετά σκαμπανεβάσματα αλλά και αστάθειες στην καθημερινότητά σου και το τοπίο θα είναι αρκετά θολό. Η διαίσθησή σου θα είναι ισχυρή και θα σε βοηθήσει να κάνεις τις σωστές επιλογές. Η φαντασία σου θα καλπάζει και πολλές φορές θα σε παρασύρει σε λανθασμένες σκέψεις. Φόβοι, ανασφάλειες και καχυποψίες είναι μέσα στο πρόγραμμα για αυτό το μήνα, προσπάθησε όσο μπορείς να διατηρήσεις μία πιο ουδέτερη και λογική στάση. Οι τυχερές ημέρες για το ζώδιό σου αυτό το μήνα, θα είναι η Δευτέρα και η Πέμπτη Σημαντικές ημερομηνίες για την εξέλιξη των προσωπικών σου υποθέσεων θα είναι οι 2,7,9,18 του Μάη.

Αισθηματικά: Ασάφεια και αβεβαιότητα θα επικρατήσει αυτό το μήνα στα αισθηματικά σου, δεν θα λείψουν όμως και οι έντονες στιγμές που θα σε συναρπάσουν. Οι ισορροπίες θα είναι ευαίσθητες και θα προκύπτουν και κάποια καβγαδάκια με τον σύντροφό σου, τα οποία θα οφείλονται σε μικρά και ασήμαντα προβλήματα που μπορεί να έχεις αυτό τον καιρό σε διάφορους άλλους τομείς της ζωής σου. Τα συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα που θα νιώσεις θα σε κάνουν να αλλάζεις διαθέσεις διαρκώς και να εκδηλώνεις μία άστατη ή και απότομη συμπεριφορά. Ωστόσο ο μήνας είναι ιδανικός για ονειροπόληση , ενώ ο ερωτισμός θα αγγίξει το ζενίθ του. Για να μάθεις περισσότερα για τα αισθηματικά σου, ρίξε δωρεάν τα Ταρώ της Αγάπης.

Επαγγελματικά / Οικονομικά: Το κλίμα στη δουλειά σου δεν θα είναι και τόσο ξεκάθαρο αυτό τον μήνα και θα σε πιάσει η ανησυχία σου. Θα διακρίνεις ότι πολλά από όσα σου είχαν τάξει, δεν έχουν γίνει ακόμα πραγματικότητα, ενώ το παρασκήνιο που διαδραματίζεται γύρω σου, θα σου προκαλέσει άγχος. Προσπάθησε να αποφύγεις τα ξεσπάσματα και το άγχος. Οι οικονομικές εκκρεμότητες θα σε ζορίσουν αρκετά αυτό το μήνα, ωστόσο θα καταφέρεις να τα βγάλεις πέρα σε όλες σου τις υποχρεώσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Κάρτα Ταρώ του μήνα: Ο ΗΛΙΟΣ

Γενικά: Μία νέα σελίδα ανοίγει στη ζωή σου αυτό το μήνα και εσύ βρίσκεις και πάλι το χαμόγελο, το κέφι αλλά και την δημιουργικότητά σου. Ο Μάιος είναι ο μήνας της επίτευξης, της ανάπτυξης, της χαράς και της ολοκλήρωσης για το ζώδιό σου. Θα υπάρξει θετική έκβαση στα προβλήματα που σε απασχόλησαν τον περασμένο μήνα και θα σου δοθούν νέες ευκαιρίες που θα σε βοηθήσουν στην επιτυχία σου. Το σημαντικότερο είναι ότι θα αρχίσεις επιτέλους να βλέπεις με πιο θετικό μάτι τις υποθέσεις σου και με την αισιοδοξία που θα σε διακατέχει θα μπορέσεις να έχεις πρόοδο στις επιδιώξεις σου. Δύναμη, λάμψη, γοητεία, αυτοπεποίθηση αλλά και σημαντικές κατακτήσεις σε όλους τους τομείς της ζωή σου, θα σου χαρίσουν ανανεωτικό αέρα! Σημαντική ημέρα τον Μάιο για σένα θα είναι η Κυριακή. Ευνοϊκές ημέρες θα είναι οι 1/5 και 19/5.

Αισθηματικά: Τα αισθηματικά σου μπαίνουν σε μία νέα και πολύ θετική πορεία αυτό τον μήνα. Τώρα θα πάρεις την επιβεβαίωση που πάντα περίμενες από το πρόσωπο που ποθείς. Η σχέση σου θα ξεπεράσει τα προβληματάκια και εκεί που νόμιζες ότι το παιχνίδι είναι πλέον χαμένο, θα σου δοθεί η ευκαιρία να φτιάξεις το κλίμα με το ταίρι σου και να έρθετε πιο κοντά. Η ερωτική ανανέωση που θα υπάρξει θα σε αναζωογονήσει και θα σου φορτίσει τις μπαταρίες σου. Και για σένα που δεν έχεις βρει ακόμα το άλλο σου μισό, χαμογέλασε και ετοιμάσου για όμορφες αλλαγές και εκπλήξεις. Αυτό το μήνα με την γοητεία αλλά και την αυτοπεποίθηση που θα έχεις… Πραγματικά θα έλκεις σαν μαγνήτης. Για να μάθεις περισσότερα για τα αισθηματικά σου, ρίξε δωρεάν τα Ταρώ της Αγάπης.

Επαγγελματικά / Οικονομικά: Τον Μάιο ένας επαγγελματικός σου στόχος θα γίνει πραγματικότητα και θα καταφέρεις να σταθεροποιήσεις την δουλειά σου. Προτάσεις, συμφωνίες, επαγγελματικές αλλαγές και νέα πλάνα ευνοούνται σε όλη την διάρκεια του μήνα. Η επιτυχία είναι πλέον φανερή και θα καταφέρεις να αποκατασταθείς και να νιώσεις και πάλι σιγουριά. Στα οικονομικά, παρόλο που έχεις περάσει τις δυσκολίες σου, αυτό το μήνα μπορείς να δρομολογήσεις όλες τις υποχρεώσεις και τις εκκρεμότητές σου. Οι ευκαιρίες για οικονομική ανάπτυξη δεν θα λείψουν.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Κάρτα Ταρώ του μήνα: Η ΚΡΙΣΗ

Γενικά: Κατά την διάρκεια του Μαΐου θα κάνεις τον απολογισμό σου και θα σκεφτείς σοβαρά το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον σου. Είναι η κατάλληλη στιγμή για να κρίνεις τις καταστάσεις και για να πάρεις αποφάσεις που θα βασίζονται στην ώριμη σκέψη. Έστω και αν σου είναι δύσκολο, θα χρειαστεί να αποδεχτείς κάποια πράγματα , προκειμένου να ηρεμήσεις και να πας ένα βήμα μπροστά. Θα νιώσεις απελευθέρωση από συναισθήματα, ανθρώπους και συμβάντα τα οποία μέχρι σήμερα σε έφθειραν. Θα αναθεωρήσεις τους στόχους σου και θα θέσεις καινούριους, αλλά θα αναγκαστείς να κάνεις και κάποιες θυσίες. Τυχερή μέρα για τον Μάη είναι για σένα η Τρίτη, θα δεχθείς χαρά και εύνοια στις 2, 9 και 20 του μήνα.

Αισθηματικά: Έφτασε η στιγμή να ζυγίσεις τα θετικά και τα αρνητικά της σχέσης σου, να κρίνεις τις καταστάσεις, προκειμένου να πάρεις κάποιες σημαντικές αποφάσεις για την πορεία σου. Αν η επιθυμία σου είναι να ξεπεραστούν τα προβλήματα και τα εμπόδια στον ερωτικό σου δεσμό, τότε σίγουρα θα καταφέρεις να κάνεις το όνειρό σου πραγματικότητα αυτό το μήνα. Είναι φανερό ότι διανύεις ένα κρίσιμο διάστημα για την σχέση σου και οι αλλαγές που θα προκύψουν θα είναι καθοριστικές, αλλά και θετικές για σένα. Για σένα που δεν έχεις βρει ακόμα το ταίρι σου, οι επιλογές και οι γνωριμίες που θα υπάρξουν αυτό τον μήνα θα είναι αρκετές. Συνδύασε την λογική με το συναίσθημα και πάρε τις αποφάσεις σου… Για να μάθεις περισσότερα για τα αισθηματικά σου, ρίξε δωρεάν τα Ταρώ της Αγάπης.

Επαγγελματικά / Οικονομικά: Ξέρεις καλά ότι τα επαγγελματικά και τα οικονομικά σου, βρίσκονται σε μία φάση που δεν μπορείς να την αλλάξεις. Οι αλλαγές σε έχουν ταράξει, όμως τον μήνα Μάιο θα αναγκαστείς να αποδεχτείς τις καταστάσεις και θα προσπαθήσεις πολύ, προκειμένου να έχεις πρόοδο και θετική έκβαση στις επαγγελματικές σου υποθέσεις. Αυτό το μήνα θα αναγκαστείς να βρεις λύσεις για να βγεις τόσο από το επαγγελματικό όσο και από το οικονομικό αδιέξοδο. Δείξε μεγαλύτερο αυτοέλεγχο στα οικονομικά σου, για μην έχεις απώλειες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Κάρτα Ταρώ του μήνα: Ο ΚΟΣΜΟΣ

Γενικά: Αυτό το μήνα θα φύγει ένα πολύ μεγάλο βάρος από πάνω σου και επιτέλους θα νιώσεις ανακούφιση και αγαλλίαση! Ένα πρόβλημα που είχες κατά την διάρκεια του περασμένου μήνα, τώρα θα ξεπεραστεί, ενώ παράλληλα φλερτάρεις με την επιτυχία και καταφέρνεις να την κατακτήσεις! Τα σχέδιά σου θα αρχίσουν πλέον να υλοποιούνται και κάποια όνειρα τα οποία έκανες εδώ και καιρό, θα αρχίσουν σίγα – σιγά να γίνονται πραγματικότητα. Ένα ταξίδι που επιθυμούσες εδώ και καιρό να κάνεις, θα καταφέρεις τελικά να το βάλεις στο πρόγραμμα. Οι ημέρες Σάββατο και Κυριακή, θα είναι οι πιο τυχερές για τις εβδομάδες του Μαΐου, πολύ ευχάριστες στιγμές θα ζήσεις στις 3,4,8 και 21/5.

Αισθηματικά: Ετοιμάσου να λάμψεις από ευτυχία, γιατί τα αισθηματικά σου φίλε μας Υδροχόε, τον Μάιο θα σε απογειώσουν. Επιτέλους θα νιώσεις ότι κατέκτησες αυτό που τόσο πολύ λαχταράς, μία μεγάλη επιθυμία σου θα γίνει πραγματικότητα και θα έρθεις πιο κοντά στο άτομο που λαχταράς. Είτε είσαι σε σχέση, είτε διανύεις περίοδο ελευθερίας, το διάστημα που ανοίγεται μπροστά σου είναι άκρως ευνοϊκό για την εξέλιξη των ερωτικών σου υποθέσεων. Έρωτας, θερμές στιγμές, ικανοποίηση και ανταπόκριση θα κάνουν τον τελευταίο μήνα της Άνοιξης του 2023, να σου μείνει αξέχαστος. Για να μάθεις περισσότερα για τα αισθηματικά σου, ρίξε δωρεάν τα Ταρώ της Αγάπης.

Επαγγελματικά / Οικονομικά: Επιτέλους οι προσπάθειές σου θα ανταμειφτούν και μετά από περίοδο αναμονής και εμποδίων, θα καταφέρεις να μπεις σε μία τάξη και να ευχαριστηθείς από τις εξελίξεις που θα υπάρξουν στον τομέα της καριέρας σου. Η δουλειά σου θα αρχίσει να πηγαίνει πολύ καλά και το διάστημα αυτό ευνοείσαι για την σύναψη νέων συμφωνιών, συνεργασιών αλλά και για κάθε είδους εγχείρημα. Στα οικονομικά είσαι από τους ευνοημένους του μήνα, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι πρέπει να μείνεις με σταυρωμένα τα χέρια!

ΙΧΘΕΙΣ

Κάρτα Ταρώ του μήνα: Ο ΤΡΕΛΟΣ

Γενικά: Ο Μάιος είναι ένας ανέμελος μήνας για το ζώδιό σου φίλε μας Ιχθύ. Θα νιώσεις έντονα την ανάγκη να το ρίξεις στο σορολό και να χαρείς με αυθορμητισμό, αθωότητα αλλά και επιπολαιότητα την στιγμή, χωρίς να σκέφτεσαι το αύριο! Θα ζήσεις σαν μικρό παιδί την κάθε στιγμή που θα σου δοθεί και θα γεμίσεις με ενθουσιασμό αλλά και λαχταρά για τις εξελίξεις που θα υπάρξουν στη ζωή σου. Δυστυχώς δεν θα μπορείς να δεις καθαρά κάποιες υποθέσεις, με αποτέλεσμα να ρισκάρεις, να τολμήσεις αλλά και να φας τα μούτρα σου! Να αναμένεις απρόβλεπτα γεγονότα και ξαφνικές ανατροπές, τις οποίες όμως θα μπορείς εύκολα να ακολουθήσεις… Τυχερές για σένα θα είναι οι Κυριακές του Μάη, ενώ σημαντικές ημερομηνίες μέσα στον μήνα θα είναι οι 4,14 και 24.

Αισθηματικά: Αυτό το μήνα θα θελήσεις να ζήσεις τον έρωτα σε όλο του το μεγαλείο! Οι πειρασμοί και οι προκλήσεις θα σε ξεσηκώσουν και θέλει ιδιαίτερη προσοχή αν είσαι σε μία σταθερή σχέση, γιατί εύκολα μπορεί να παγιδευτείς σε μία διπλή σχέση που στην πορεία θα αποδειχθεί λάθος σου. Αν είσαι χωρίς ερωτικό ταίρι, δείξε λίγο προσοχή στους νέους έρωτες που θα προκύψουν. Όσο δυνατά και να είναι τα συναισθήματα που θα βιώσεις, μην δείχνεις εμπιστοσύνη στα λόγια που θα ακούσεις. Προσπάθησε και εσύ από την πλευρά σου να μην δίνεις υποσχέσεις, που στην πορεία δεν μπορείς να κρατήσεις. Για να μάθεις περισσότερα για τα αισθηματικά σου, ρίξε δωρεάν τα Ταρώ της Αγάπης.

Επαγγελματικά / Οικονομικά: Αυτό το μήνα διπλό τσεκάρισε όλες τις εργασίες και τις υποχρεώσεις σου και σημείωνε κάθε τι που πρέπει να πραγματοποιήσεις γιατί μπορεί να κάνεις λάθη, απερισκεψίες και να παραβλέψεις σημαντικά πράγματα που θα αποβούν εις βάρος σου. Θα κρίνεις κάπως επιπόλαια και βιαστικά κάποιες επαγγελματικές και οικονομικές σου υποθέσεις και μπορεί να βρεθείς θιγμένος ή και εκτεθειμένος. Προσπάθησε να μην πέσεις θύμα εξαπάτησης στα οικονομικά σου, γιατί θα έχεις την τάση να παρασύρεσαι.

Πηγή: Myastro.grgovastileto.gr