Μήπως μένετε στη σχέση από συνήθεια;

Πολλές φορές σε μια σχέση, με την πάροδο του χρόνου, μπορεί να υπάρξουν ορισμένες συμπεριφορές οι οποίες αποκαλύπτουν πως το ζευγάρι δεν βρίσκεται  πλέον μαζί από αγάπη αλλά από συνήθεια.

Η μονοτονία σε μια σχέση πολλές φορές μας κάνει ν’ αναρωτιόμαστε αν αυτό που αισθανόμαστε είναι αγάπη ή συνήθεια.

Το θέμα είναι ότι υπάρχουν διαφορές ανάμεσα στην αγάπη και τη συνήθεια.

Τα σημάδια που δείχνουν ότι μένετε στη σχέση από συνήθεια:

Δεν υπάρχει πλέον ζήλια

Αν δεις περίεργα μηνύματα στο κινητό του ή αντιληφθείς ότι κάτι συμβαίνει στη ζωή του και δεν θες να ασχοληθείς καν τότε σίγουρα έχει αλλάξει κάτι μέσα σου.

Φλερτάρεις χωρίς να το σκέφτεσαι

Το φλερτ είναι ωραίο να υπάρχει στη ζωή μας, ωστόσο όταν προσπαθείς να το πας ένα βήμα παραπέρα, όταν προκαλείς να σου μιλήσουν, ή το βλέπεις ότι κάτι άλλο ψάχνεις, τότε μάλλον κάτι μέσα σου δεν είναι όπως πρώτα.

Λιγοστεύει αρκετά το σεξ    

Όταν δεν έχεις πια καμία όρεξη για σεξ,, τότε αυτό είναι ένα πολύ ισχυρό σημάδι ότι έχει φύγει ο έρωτας που είχες στην αρχή αυτής της σχέσης.

Αν έχει χαθεί τελείως η σεξουαλική σας χημεία και η επιθυμία να απολαύσεις και να προσφέρεις απόλαυση, τότε αυτό κάτι σημαίνει.

Νιώθεις ότι είστε απλά φίλοι

Βρίσκεστε στον ίδιο χώρο και το μόνο που θέλετε να κάνετε είναι να χαζέψει ο καθένας στο κινητό του, να δείτε απλά μια ταινία ή να ασχοληθείτε με τα δικά σας πράγματα. Έχουν φύγει οι αγκαλιές, τα φιλιά, ακόμη και η διάθεση για συζήτηση.

govastileto.gr


Πηγή