Τα κορίτσια του φετινού My Style Rocks μπήκαν στο παιχνίδι έχοντας διαβάσει πολύ τη… Ραμόνα, την περσινή παίκτρια και νικήτρια του παιχνιδιού η οποία όλη την ώρα έκλαιγε, τσαντιζόταν και φώναζε στους κριτές.

Και έτσι και εκείνες, προφανώς ελπίζοντας στα καλύτερα και στην κατάκτηση της νίκης με συνταγή Ραμόνας, σε κάθε επεισόδιο δεν χάνουν την ευκαιρία να επιτίθενται στους κριτές και να κλαίνε. 

Με πρωτοφανή αγένεια πολλές φορές, με υφάκι χιλίων καρατίων, στιλάκι «έχω τα δίκια όλου του κόσμου» και εμφανή εκνευρισμό σε κάθε κακό βαθμό που παίρνουν ή στο άκουσμα μιας κριτικής που δεν τους αρέσει, τα κορίτσια του My Style Rocks βγάζουν μια γλώσσα ίσα με το μπόι τους, πολλές φορές και μεγαλύτερη, και αντί να ακούν την κριτική, ασκούν εκείνες κριτική στην επιτροπή για την κακή επιτροπή που τους έκαναν!

Οταν δε, τα βρίσκουν σκούρα, βάζουν τα κλάματα και αποχωρούν από το πλατό! 

Τελευταίο κρούσμα αυτό χθες με την Κωνσταντίνα Σουλτάτη. 

Το χθεσινό concept ήθελε τα κορίτσια να μπαίνουν στο πλατό συνοδευόμενες από έναν ή περισσότεροι άνδρες, των οποίων θα έχουν επιμεληθεί το στιλ. 

Η Κωνσταντίνα Σουλτάτη μπήκε στο πλατό μαζί με τον σύντροφό της. Η ίδια αποκόμισε θετική κριτική για το ντύσιμό της, ωστόσο, το στιλ του συντρόφου της δεν ενθουσίασε, με τους κριτές να λένε ότι το πουκάμισο και το παλτό που είχε φορέσει δεν ταιριάζει με την ηλικία του. 

Η κριτική ολοκληρώθηκε, η Σουλτάτη με τον σύντροφό της αποχώρησαν και πέρασαν στην πασαρέλα της επόμενης κοπέλας. Οταν ήθρε η ώρα τα κορίτσια να βαθμολογήσουν την επόμενη παίκτρια, την Μαρία, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου διαπίστωσε ότι η Κωνσταντίνα Σουλτάτη έλειπε από τη θέση της. Αναζητώντας την την εντόπισε εκτός πλατό να κλαίει. Η παίκτρια επέστρεψε στη θέση της όπως της ζητήθηκε και τότε ξέσπασε κατά του Δημήτρη Αργυρόπουλου γιατί… δεν αποθέωσε τον σύντροφό της και του είπε ότι ντύνεται σαν 17χρονος ενώ είναι 35 χρονών!

«Είσαι 35 χρονών. Αυτό είναι ένα εφηβικό λουκ που έχεις κρατήσει και πρέπει να το αφήσεις σιγά σιγά. Πρέπει να το πετάξεις αυτό! Αυτό το μπουφάν δεν μπορεί να το φορά ένας 35αρης ή ένας 25αρης -ενδεχομένως να το φορέσει ένας 17 χρονών. Μην ντύνεσαι σαν μικρός γιατί δεν είσαι μικρός. Πρέπει να μάθεις να ντύνεσαι ως μεγάλος», ήταν η ακριβής κριτική του Δημήτρη Αργυρόπουλου που εξόργισε την Κωνσταντίνα Σουλτάτη. 

«Δεν φέρνουμε εδώ τους δικούς μας ανθρώπους για να ρεζιλεύονται έτσι! Θεωρώ άσκοπο το θέμα της ηλικίας, να πετάξει το παλτό και να γυρίσει στην ηλικία του. Θα ήθελα όπως σας σεβόμαστε κι εμείς να μας σέβεστε κι εσείς και τους ανθρώπους που φέρνουμε μαζί», άρχισε να λέει η παίκτρια επιτιθέμενη στον κριτή, με δάκρυα στα μάτια. 

Οι κριτές έκπληκτοι κοιτούσαν την παίκτρια απορώντας για το ξέξσπασμά της, ενώ παρενέβη και η συμπαίκτριά της Νίνα Παπαϊώννου προσπαθώντας αφενός να… μεταφράσει στους κριτές το ξέσπασμα της Σουλτάτη και αφετέρου να εξηγήσει στην συμπαίκτριά της (που βρίσκεται μήνες στο παιχνίδι) ότι οι κριτές στο My Style Rocks δεν κρίνουν προσωπικότητες αλλά το στιλ. Αποτέλεσμα της παρέμβασης της Νίνας Παπαϊώννου, πάντως, ήταν να τα ακούσει και η ίδια, καθώς ενώ παρενέβη με ηρεμία και…. πυροσβεστικά, αντί να εσιπράξει ένα ευχαριστώ από την Κωνσταντίνα Σουλτάτη εισέπραξε ένα «δεν χρειάζομαι δικηγόρους». 

Ο Δημήτρης Αργυρόπουλος πάντως, μπροστά στο απίστευτο αυτό ξέσπασμα της παίκτριας του My Style Rocks ζήτησε συγνώμη από την παίκτρια. Και όχι δεν εισέπραξε ένα ευχαριστώ, αλλά ένα «δεν πειράζει» από την Κωνσταντίνα Σουλτάτη. Πηγή