Η Ιωάννα Σιαμπάνη είχε αναλάβει να γράφει τους στιλιστικούς κανόνες του My Style Rocks σε βιβλίο που της είχε δοθεί, ωστόσο, όπως φάνηκε, τα γραφόμενά της την «έκαψαν».

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου πήρε το βιβλίο… πρακτικών από την Ιωάννα και άρχισε να διαβάζει τι έγραφε, μένοντας με ανοιχτό το στόμα. 

«Ιωάννα τι είναι αυτά που γράφεις;», είπε και άρχισε να διαβάζει : «Ξεκινάει η χρονιά. Χρόνια Πολλά! Χωρίς άσο σήμερα. Ο Γκούφυ φοράει πέδιλο που έχει φορέσει η Μαρία τρεις φορές. Η καινούρια αδιάφορη BTW». «Ποια είναι η καινούρια; Η Κόνι»; αναρωτήθηκε η παρουσιάστρια.

Η Ιωάννα Σιαμπάνη δεν πίστευε ότι η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου θα την έδινε στεγνά και δήλωσε: «Αυτό τώρα δεν έπρεπε να το διαβάσεις». «Αυτό το βιβλίο είναι για μας, δεν είναι για προσωπική χρήση. Δεν ξέρω αν έκανα καλά που το διάβασα», της είπε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Την ώρα που βρέθηκε μπροστά στους κριτές, η Μπέττυ Μαγγίρα της είπε πως θα της δώσει τον τίτλο της «τσούχτρας».

«Είναι δυνατόν να γράφεις αυτά τα πράγματα; Αυτό με το «αδιάφορη» εμένα με πείραξε πάρα πολύ. Εσύ πιστεύεις ότι εμείς δεν έχουμε αυθορμητισμό εδώ πέρα; Δεν είσαι καθόλου ευγενική απέναντι στους ανθρώπους. Ούτε συγγνώμη δεν ζήτησες! Γιατί να μην υπάρχει καμία τιμωρία για τίποτε σε αυτή τη ζωή; Δεν είναι κουραστικό;», ανέφερε ο Δημήτρης Αργυρόπουλος.

Από την πλευρά της η Μπέττυ Μαγγίρα είπε: «Εγώ αν ήμουν η Κόνι θα σου έβαζα 1. Δεν είναι προσωπικό ημερολόγιο που θα γράψεις την άποψή σου για την κάθε παίκτρια εδώ μέσα. Στο δώσαμε για να κρατάμε τα πρακτικά και κάποιες παρατηρήσεις. Εμένα με τρελαίνει που δεν καταλαβαίνεις και το λάθος σου».

iefimerida.grΠηγή