Με τον Στέλιο Κουδουνάρη φαίνεται ότι τα έχει βάλει η Ραμόνα Βλαντή, κατηγορώντας τον, χωρίς να τον κατονομάζει, ότι εκείνος την έκοψε από τη φετινή εκπομπή. 

Η περυσινή νικήτρια του My Style Rocks απάντησε στην ερώτηση γιατί δεν βρίσκεται στο φετινό κύκλο του ριάλιτι και εκείνη, χωρίς να τον κατονομάζει, αλλά αφήνοντας υπονοούμενα, έδειξε τον κριτή Στέλιο Κουδουνάρη ως υπεύθυνο. 

Μιλώντας στην Φωτεινή Πετρογιάννη και στο «Καλύτερα δε γίνεται» απάντησε στο ερώτημα γιατί δεν την βλέπουμε στα Gala του My Style Rocks λέγοντας τα εξής: 

«Υπάρχει ένας λόγος που δεν είμαι στην κριτική επιτροπή του My Style Rocks φέτος, δεν θέλω να τον αναλύσω. Θα δούμε την επόμενη χρονιά. Δεν μου πήρε κανείς τη θέση. Εγώ έπρεπε να είμαι σε κάθε Gala τέταρτος κριτής. Απλώς κάποιος δεν ήθελε να είμαι εκεί. Δεν θα το συζητήσω… Με τον Στέλιο Κουδουνάρη δεν θα το έλεγα ότι είμαστε φίλοι. Εγώ τον εκτιμούσα πάρα πολύ, απλώς… εντάξει δεν είμαστε φίλοι, όχι», είπε η νικήτρια του «My Style Rocks 1» αποφεύγοντας να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες.

iefimerida.grΠηγή