Δεν έχει τέλος η κόντρα που ξέσπασε μεταξύ της Κωνσταντίνας Σουλτάτη και της Εύας Μπάση στο My Style Rocks.

Στο σημερινό επεισόδιο, μία ημέρα μετά την επίθεση της Εύας η οποία κατηγόρησε την συμπαίκτριά της ότι παίρνει έτοιμα outfit από τις βιτρίνες, η Κωνσταντίνα πέρασε στην αντεπίθεση.

«Στο επόμενο επεισόδιο δεν θα βρίσκομαι, ούτε στα επόμενα και καθίστε εδώ και ξεμαλλιαστείτε μέχρι τον τελικό. Εγώ δεν θα συμμετέχω», είπε στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Η Κωνσταντίνα Σουλτάτη έδειξε στον «αέρα» της εκπομπής και τους κριτές φωτογραφία που δείχνει ότι η Εύα Μπάση αντέγραψε look.

«Η Εύα Μπάση και η κάθε Εύα Μπάση δεν μπορεί να λέει ό,τι θέλει και να περιμένει από τον άλλον να μην απαντήσει. Δεν μπορείς να το κάνει αυτό. Και τσίρκο είναι αυτό, όχι εγώ», ανέφερε.

Η Εύα, έχοντας ύφος, απλά κοιτούσε την Κωνσταντίνα και τι γινόταν μπροστά στα μάτια της.

Κληθείσα από την παρουσιάστρια να σχολιάσει τα ρούχα της Κωνσταντίνας, η Εύα εμφανίστηκε άνετη και έκανε την κριτική της, λέγοντας πως της αρέσει το look από τη μέση και πάνω.

Η ένταση, όμως, συνεχίστηκε και όταν η Κωνσταντίνα βρέθηκε ενώπιον των κριτών. Ο Δημήτρης Αργυρόπουλος έβαλε στη θέση τους τα δύο κορίτσια με τα όσα είπε, υποστηρίζοντας ότι οι παίκτριες αποδομούν τα πάντα. Η Εύα επιχείρησε να υπερασπιστεί τη θέση της αλλά δεν τα πολυκατάφερε.

Τελικά, το εάν θα αποχωρήσει οικειοθελώς η Κωνσταντίνα δεν το μάθαμε.

Μέσα σε όλα βέβαια, η Μαρία Λέκκα παρέδωσε το βιβλίο του My Style Rocks, δηλώνοντας ότι δεν έχει διάθεση να γράφει τα πρακτικά μόδας και άρχισε να λέει τα δικά της. Η παίκτρια εξέφρασε, ξανά, τα παράπονά της για τη βαθμολογία, υποστηρίζοντας ότι αδικήθηκε από τους κριτές.Πηγή