Μύκονος: Η σύζυγος του Τζώρτζη Μονογυιού στέκεται και πάλι στα πόδια της

Περίπου τέσσερις μήνες έχουν περάσει από την ημέρα που ο Τζώρτζης Μονογυιός έχασε την ζωή του στην άσφαλτο έπειτα από τροχαίο που είχε με το αυτοκίνητό του στην Λεωφόρο Βουλιαγμένης.

Η σύζυγός του, Αθηνά Κοντοπάνου που βρισκόταν στην θέση του συνοδηγού, παρότι περνά δύσκολα είναι δυνατή και προσπαθεί να συνεχίσει την επαγγελματική δραστηριότητα του συζύγου της. Το τελευταίο διάστημα εκτός από τον πόνο της απώλειας και τα τραύματα στα πόδια, απόρροια του ατυχήματος, είχε να αντιμετωπίσει και την γραφειοκρατία ώστε τα τρία καταστήματα ενδυμάτων που δημιούργησε ο πολυαγαπημένος της Τζώρτζης στην Μύκονο, να λειτουργήσουν ξανά.

Η καλή είδηση είναι ότι πριν από λίγες ημέρες κατόρθωσε να ξαναπερπατήσει, καθώς στο 40ήμερο μνημόσυνο του συζύγου της καθόταν σε αναπηρικό καροτσάκι. Παράλληλα η Αθηνά Κοντοπάνου με την πολύτιμη στήριξη συγγενών, φίλων και συνεργατών κατάφερε να ξεπεράσει το άγχος και τις δυσκολίες ώστε τα μαγαζιά να μπορέσουν να ανοίξουν και πάλι.

Ο δημοσιογράφος Πέτρος Νάζος με την κάμερα του Mykonos Live TV βρέθηκε στο κατάστημα Jorjy όπου συνάντησε την Αθηνά Κοντοπάνου. Εκείνη καθισμένη στην θέση που συνήθιζε να κάθεται ο Τζώρτζης έξω από το μαγαζί και η φωτογραφία του τοποθετημένη δίπλα στο ταμείο. Κρατώντας στην αγκαλιά της το παιδάκι τους η Αθηνά αποκάλυψε off camera πως βιώνει ένα τεράστιο κενό και πως αυτό που την “γεμίζει” είναι το μεγάλωμα του παιδιού τους.

govastileto.gr


Πηγή