Με την έρευνα για τη φωτιά στη Βάρης – Κορωπίου να βρίσκεται σε εξέλιξη, πληροφορίες αναφέρουν πως η πυρκαγιά ξεκίνησε από ένα παράλληλο δρόμο σε κοντινή απόσταση από το σημείο.

Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε στο MEGA ο Βασίλης Λαμπρόπουλος, αστυνομικός συντάκτης των εφημερίδων «ΤΟ ΒΗΜΑ» και «ΤΑ ΝΕΑ», υπάρχει βίντεο που απεικονίζει έναν εμπρηστή, ωστόσο πρέπει να συνεκτιμηθεί το γεγονός ότι την ώρα που ξέσπασε η πυρκαγιά ιδιώτης ειδοποίησε γειτονική επιχείρηση για τις φλόγες, με άτομα της επιχείρησης να σπεύδουν στο σημείο.

Ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης ισχυρίζεται πως έστρεψε την κάμερα της επιχείρησης προς τη μεριά της φωτιάς ώστε να καταγράφει όσα γίνονταν σχετικά με την κατάσβεση αυτής.

Πληροφορίες αναφέρουν πως συνελήφθη ένα άλλο άτομο να φέρει πάνω του βενζίνη και άλλο επικίνδυνο υλικό, με το άτομο να αρνείται πως σκόπευε να βάλει φωτιά.

Σημειώνεται πως το τελευταίο διάστημα η Πυροσβεστική έχει εντοπίσει δράστη ορισμένων εμπρησμών, το οποίο έβαζε φωτιές και στη συνέχεια απομακρυνόταν από το σημείο, με τι φωτιές αυτές να μην προκαλούν ωστόσο μεγάλες ζημιές.megatv.com