Νέος… γύπας την «έπεσε» στη Ζέτα Μακρυπούλια στο «Ρουκ Ζουκ» [βίντεο]

Η Ζέτα Μακρυπούλια, είναι μια ομολογουμένως εντυπωσιακή γυναίκα και οι παίκτες στο «Ρουκ Ζουκ», το οποίο παρουσιάζει, δεν μπορούν να αντισταθούν στην ομορφιά της.

Έτσι, λίγες μέρες μετά τον πιτσιρικά «γυπαετό», που την «έπεσε» στην ξανθιά παρουσιάστρια προκαλώντας στιγμές γέλιου, καθώς το φλερτ του έγινε viral, άλλος ένας παίκτης θέλησε να ρίξει τα… δίχτυα του στη Ζέτα Μακρυπούλια.

Στο επεισόδιο της Παρασκευής (22/11), είδαμε έναν νεαρό άνδρα να εκφράζει τον θαυμαστό του στην παρουσιάστρια, αυτή τη φορά με έναν πιο διακριτικό και ρομαντικό τρόπο. Συγκεκριμένα, θέλησε να της τραγουδήσει, κάτι που η Ζέτα Μακρυπούλια δέχτηκε με χαρά.

Δείτε το στιγμιότυπο με το «πέσιμο» στη Ζέτα Μακρυπούλια μετά το 13:40

Το τραγούδι που διάλεξε ήταν το «Σαϊτιά», που έχει τραγουδήσει ο σύντροφος της παρουσιάστριας, Μιχάλης Χατζηγιάννης. Σε κάποια στιγμή, όταν αυτή του κάνει παράπονα ότι δεν της έχει χαμογελάσει, ο παίκτης τη ρωτά, αν θέλει να της τραγουδήσει.

Τότε εκείνη του απαντά με ενθουσιασμό «ναι». «Θέλω να στο αφιερώσω, αλλά δεν ξέρω, ίσως με έχει προλάβει κάποιος άλλος…», της είπε. «Πες το εσύ και θα δούμε τώρα…», του απαντά η Μακρυπούλια και ο παίκτης αρχίζει να τραγουδά με την παρουσιάστρια να του χτυπά παλαμάκια.

iefimerida.grΠηγή

Αφήστε απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε το όνομά σας εδώ