Ανοδική θεωρεί ότι παραμένει η τάση του ελληνικού χρηματιστηρίου ο Νίκος Λενάκης (NLportfolio.gr). Ο στόχος των 1.000 μονάδων επιτεύχθηκε συντομότερα από ότι ανέμενε, οπότε προσδοκά το επόμενο διάστημα ακόμα μεγαλύτερες αποδόσεις.

Όπως λέει, σε αυτή την άνοδο και την αύξηση του τζίρου, έπαιξαν και συνεχίζουν να παίζουν αναμφισβήτητο ρόλο τα ξένα κεφαλαία. Επίσης, πέρα από την αναβάθμιση της ελληνικής οικονομίας από τον οίκο Fitch, έρχεται πιθανότατα και αναβάθμιση από τον οίκο Standard and Poor’s τον προσεχή Απρίλη.

Θεωρεί πως το βασικό ερώτημα πλέον είναι: Πότε είναι το κατάλληλο σημείο για κλείσιμο θέσεων; Καθώς η άνοδος δεν πρόκειται να συνεχιστεί για πάντα. 

Σημειώνεται ότι το nlportfolio.gr κατέγραψε κέρδη χαρτοφυλακίου 50% στο διάστημα 11 μηνών από τις 10/03/2022.

Αν θέλετε να βλέπετε “ζωντανά” τις τοποθετήσεις του Νίκου Λενάκη και να ενημερωθείτε έγκαιρα για την έναρξη της πτωτικής τάσης, εγγραφείτε στο nlportfolio.gr 
Για οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία ή διευκρίνιση, επικοινωνήστε στο nikoslenakis@gmail.com

* Οποιαδήποτε γνώμη, άποψη, τιμή ή άλλη πληροφορία περιλαμβάνεται εδώ, υπάρχει με σκοπό τη γενική ενημέρωση των αναγνωστών και σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί συμβουλή, σύσταση, πρόταση ή προτροπή για οποιουδήποτε είδους αγοραπωλησία ή επένδυση.
** Το sofokleousin.gr δεν σχετίζεται καθ’ οιονδήποτε εμπορικό τρόπο με το “nlportfolio.gr” και οι όποιες αναφορές γίνονται σε αυτό είναι καθαρά ενημερωτικές.


sofokleousin.gr