Διακοπές στο St Barts της Καραϊβικής κάνουν τα αδέρφια της Κέιτ Μίντλετον και όλοι θέλουν να μάθουν για την ξανθιά κορμάρα που συνοδεύει τον Τζέιμς Μίντλετον.

Πρόκειται λοιπόν, για την Γαλλίδα Αλίζ Θεβενέ, 29 ετών, μια πολύγλωσση νεαρή που εργάζεται στα οικονομικά.

Η Αλίζ είναι σε σχέση με τον 31χρονο αδερφό της δούκισσας του Κέμπριτζ τους τελευταίους έξι μήνες και είναι «πολύ ευτυχισμένη» σύμφωνα με τον πατέρα της, που μίλησε στην Daily Mail.

Το ζευγάρι παραθερίζει στο πολυτελές θέρετρο Edem που ανήκει στον πεθερό της Πίππα Μίντλετον και φαίνεται πολύ ευτυχισμένο ενώ δεν σταματούν να φιλιούνται.

Οι φίλοι τους λένε πως ο Τζέιμς και η Αλίζ, που ζει και εργάζεται στο Λονδίνο τα τελευταία 6 χρόνια, έχουν μια πολύ «σοβαρή» σχέση.

Η εντυπωσιακή ξανθιά, που μιλάει άπταιστα τρεις γλώσσες και έχει ζήσει σε 6 χώρες (Γερμανία, Ινδονησία, Χιλή, Γαλλία, Βέλγιο και Αγγλία) σε όλο τον κόσμο, έχει κατακτήσει την καρδιά του Βρετανού Τζέιμς, όπως αποκάλυψε ο πατέρας της, Ζαν-Γκαμπριέλ Θεβενέ. «Η κόρη μου, η Αλίζ είναι πολύ ευτυχισμένη με τον Τζέιμς, είναι πολύ ερωτευμένοι» δήλωσε ο Θεβενέ.
Η σχέση τους είναι πολύ «σοβαρή» λέει οικογενειακός φίλος

Μιλώντας από τον παραδοσιακό ξενώνα που έχει στα βουνά της αγροτικής Γαλλίας, ο Θεβενέ δεν μπορούσε να κρύψει την χαρά του για την ευτυχία που βρήκε η κόρη του στο πρόσωπο του Τζέιμς.

«Ο Τζέιμς είναι ένας πολύ γοητευτικός άνδρας» είπε. «Είμαι πολύ χαρούμενος που η Αλίζ είναι ζευγάρι με τον Τζέιμς. Ξέρω πως είναι πολύ χαρούμενη. Δεν μου επιτρέπεται να μιλήσω για το πώς γνωρίστηκαν, δεν μπορώ να αποκαλύψω τα μυστικά τους. Πρέπει να μιλήσετε μαζί της ή με τον Τζέιμς, όταν επιστρέψουν στο Λονδίνο, αλλά είμαι πολύ χαρούμενος γι’ αυτούς. Είδα τις φωτογραφίες από τις διακοπές τους στο Σεντ Μπαρθς. Δείχνουν πολύ ευτυχισμένοι. Η Αλίζ είναι πολύ χαρούμενη που ζει στο Λονδίνο».
Η Αλίζ μιλάει άπταιστα 3 γλώσσες και ζει τα τελευταία 6 χρόνια στο Λονδίνο

Η Αλίζ έχει μετακομίσει στο Ηνωμένο Βασίλειο εδώ και μερικά χρόνια, έχοντας αποφοιτήσει με μεταπτυχιακό στις επενδύσεις και τα οικονομικά από το πανεπιστήμιο του Λονδίνου Queen Mary. Πριν από αυτό, έκανε τις προπτυχιακές της σπουδές στην λογιστική και στα οικονομικά στις Βρυξέλλες. Στο προφίλ της στο linkedIn, περιγράφει τον εαυτό της ως «άτομο με υψηλή εργασιακή ηθική και αφοσίωση στην επιτυχία» καθώς και πως «είναι πάντα ανοιχτή σε νέες ιδέες».

Κατάγεται από την Γαλλία και έχει πτυχίο στα οικονομικά

Η σχέση του ζευγαριού φαίνεται πως είναι πλέον «σοβαρή» σύμφωνα με έναν οικογενειακό φίλο. Όπως είπε: «Ο Τζέιμς και η Αλίζ γνωρίστηκαν σε ένα μπαρ. Ο Τζέιμς την κέρασε ποτό και η Αλίζ δεν ήξερε ποιος ήταν μέχρι που της είπε μια φίλη της. Είναι ζευγάρι εδώ και 6 μήνες και έχει ήδη γνωρίσει την οικογένειά του. Τα πράγματα γίνονται σοβαρά μεταξύ τους».

Το ζευγάρι κάνει διακοπές μαζί με την αδερφή του Τζέιμς, Πίππα στο εξωτικό νησί της Καραϊβικής

Η Πίππα Μίντλετον με εντυπωσιακό κορμί μόλις 2,5 μήνες μετά την γέννηση του γιου της

Φωτογραφίες: Splash News


Πηγή