Μαγείρεμα στην μέση του δρόμου με φιάλη γκαζιού. Και αυτές είναι οι συνθήκες υγιεινής και αποθήκευσης. Ακόμα και για ευπαθή προϊόντα, όπως τα επιδόρπια γιαουρτιού που είναι εκτεθειμένα εκτός ψυγείου.

Τι λένε επαγγελματίες

Στον δημοσιογράφο του Live News, Κυριάκο Μαντούβαλο, επαγγελματίες θα μιλήσουν, νιώθουν απόγνωση για όσα συμβαίνουν μπροστά στα μάτια των Αρχών.

«Τίθεται το υγειονομικό θέμα πού θα φυλάξεις όλα αυτά τα τρόφιμα».

Με την ευκαιρία οι ίδιοι άνθρωποι θα μας αποκαλύψουν και αν είναι εφικτή η τεράστια Παρασκευή μερίδων φαγητού που έλεγε πως έκανε ο Πολυχρονόπουλος.

«Τα 100 λίτρα κατσαρόλας θα αποδώσουν 300 μερίδες φαγητό».

Είναι όπως δυνατό αυτό;

Οι επαγγελματίες θα μιλήσουν για τις εικόνες μαγειρέματος και για το πόσες υποδομές χρειάζονται για χιλιάδες μερίδες

«Μαζί με τη μεγάλη κατσαρόλα είχαμε και άλλες 5-6. Δεν θυμάμαι να βγάλαμε 1.000 μερίδες».

Οι καταγγελίες του «Άλλου Ανθρώπου»

Την ίδια ώρα, ο «Άλλος Άνθρωπος» καταγγέλλει ελέγχους σε βάρος του.

«Πριν από 3 λεπτά ήρθε ένας υπάλληλος της Δημ. Αστυνομίας του Δήμου Αθηναίων για καταγγελία που έγινε από μερικούς γείτονες για ρύπανση και βρώμικα στην Μεγάλου Αλεξάνδρου 109 στον Κεραμεικό όλα καλά ο άνθρωπος μου είπε ότι όλα είναι πεντακάθαρα . Με ρώτησε βέβαια αν έχω άδεια για να μαγειρεύω του απάντησα ότι εσύ στο σπίτι σου έχεις άδεια;».

Ενώ σε άλλη ανάρτηση γράφει: «Λοιπόν σήμερα έγινε και άλλη μία ψευδής καταγγελία σε μία άλλη υπηρεσία το υγειονομικό».

Και ο Πολυχρονόπουλος είχε καταγγείλει πως κάποιοι τον κυνηγάνε άδικα.

«Είναι απίθανο ακόμα και η κουζίνα του στρατού να μπορέσει να μαγειρέψει ταυτόχρονά τόσες μερίδες»

Ο Νίκος Ραφτόπουλος, σχεδιαστής επαγγελματικών κουζινών, μίλησε στο LIVE NEWS για την περίοδο που συνεργαζόταν σε μία δράση με την Κοινωνική Κουζίνα.

«Η κουζίνα ήταν πλήρης, είχε συσκευές, και υπήρχαν παιδιά από μία μαγειρική εκπομπή, 15 άτομα και μαγείρευαν. Χρειάστηκε να πάμε 15 συσκευές ως χορηγία ώστε να μπορέσουμε να φτιάξουμε όλα τα φαγητά. Δεν θα μπορούσε να φτιάξει 1.000 μερίδες. Θα μπορούσαν να φτιαχτούν 300 μερίδες με πολύωρη εργασία, δηλαδή να δουλεύουν από το πρωί. Η δράση ήταν σε εστιατόριο φίλου και είχε φέρει και εκείνος μία κατσαρόλα. Σε μία κατσαρόλα το πολύ 3000 μερίδες μπορούν να φτιαχτούν. Είναι απίθανο ακόμα και η κουζίνα του στρατού να μπορέσει να μαγειρέψει ταυτόχρονά τόσες μερίδες».



megatv.com