Στις 17 Νοεμβρίου 2021 ο Άρης από τις 12° 16’ του Σκορπιού θα βρεθεί σε όψη αντίθεσης με τον Ουρανό που θα βρίσκεται στις 12° 16’ του Ταύρου. Η όψη αυτή θα μας κάνει περισσότερο παρορμητικούς και ασυγκράτητους. Εκρήξεις θυμού και αρκετά νεύρα θα μας συνοδεύουν αυτές τις ημέρες όπως επίσης και μια τάση να μην ασχοληθούμε με τις υποχρεώσεις μας και να λειτουργήσουμε λίγο περισσότερο ανεύθυνα.

Πάμε να δούμε πως θα επηρεαστεί κάθε ζώδιο ξεχωριστά:

ΚΡΙΟΣ

Η όψη αυτή θα σας βοηθήσει να επανεξετάσετε τις καθαρά προσωπικές σας αξίες και να δομήσετε ένα καινούργιο σύστημα αξιών μέσα από το να επαναπροσδιορίσετε το τι έχει πραγματικά αξία για εσάς. Με το να αφήσετε κατά μέρος φοβίες σχετικές με παρελθούσες καταστάσεις θα καταφέρετε να τερματίσετε επαναλαμβανόμενα μοτίβα.

ΤΑΥΡΟΣ

Θα σας απασχολήσουν οι προσωπικές σας σχέσεις και γενικά οι συνεργασίες σας, με την όψη αυτή, καθώς θα κληθείτε να τιθασεύσετε το παροιμιώδες πείσμα και τον εγωισμό σας και να δείτε τα πράγματα μέσα από τα μάτια των άλλων. Αν και δεν σας είναι εύκολο, θα χρειαστεί να κάνετε κάποιες αλλαγές σε σχέση με το πως αντιδράτε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Επειδή «η γλώσσα κόκκαλα δεν έχει αλλά κόκκαλα τσακίζει» θα πρέπει να είστε περισσότερο προσεκτικοί στις λεκτικές αντιπαραθέσεις, ιδιαίτερα με τους συναδέλφους ή τους συνεργάτες σας. Εξάλλου, ό,τι πείτε μπορεί, εν ευθέτω χρόνω, να χρησιμοποιηθεί εναντίον σας. Σε κάθε, περίπτωση εσείς με την όψη αυτή θα πρέπει να μην ανεβάσετε τους τόνους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Επειδή με την όψη αυτή υπάρχουν πολλές πιθανότητες να βιώσετε εντάσεις με το ταίρι σας ή γενικά με το άτομο που σας ενδιαφέρει, καλό θα ήταν να προσέχετε τις κακοτοπιές με την έννοια του να πάρετε κάποιες αποφάσεις τις οποίες δεν θα δέχεστε να συζητήσετε καν μαζί του. Εντάσεις θα βιώσετε και στο φιλικό σας περιβάλλον.

ΛΕΩΝ

Η καθημερινότητά σας μπορεί να αλλάξει άρδην, με την όψη αυτή, ακόμα και εξαιτίας μιας ξαφνικής και ενδεχομένως αναγκαστικής μετακόμισης. Επιπλέον, θα πρέπει να είστε λίγο παραπάνω προσεκτικοί σε ό,τι αφορά τις επαφές σας με τους οικείους σας και με τους συνεργάτες σας γιατί θα ελλοχεύουν οι κίνδυνοι για φιλονικίες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με την όψη αυτή θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στην οδήγηση αλλά και γενικά στο πως κινείστε γιατί θα έχετε μια μικρή επιρρέπεια σε μικροατυχήματα. Το ίδιο προσεκτικοί, ωστόσο, θα χρειαστεί να είστε και στις σχέσεις σας με τα άτομα που συναντάτε καθημερινά γιατί ο τρόπος που θα επικοινωνείτε θα μοιάζει λίγο επιθετικός.

ΖΥΓΟΣ

Θα αναγκαστείτε να προστατεύσετε τον εαυτό σας και τα πιστεύω σας έναντι ατόμων από το οικογενειακό ή φιλικό σας περιβάλλον που με την συμπεριφορά τους θα προσπαθήσουν να σας «καπελώσουν». Η σχέση με το ταίρι σας μπορεί να δεχθεί κλυδωνισμούς εξαιτίας κτητικής συμπεριφοράς του ενός εκ των δύο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αν δεν θέλετε να βρεθείτε μπροστά σε αδιέξοδα, σε όλων των ειδών τις σχέσεις σας, θα πρέπει να κατεβάσετε τους τόνους και να μην αντιδράτε με ένταση κάτι που θα σας οδηγήσει με μαθηματική ακρίβεια σε ισχυρές αντιπαραθέσεις και αυτό δεν σας συμφέρει. Κάποιες φορές, για δικό σας κυρίως κέρδος, θα πρέπει να παίξετε άμυνα και όχι επίθεση.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η όψη αυτή θα σας αναγκάσει να μπείτε σε διαδικασία ψαξίματος και ο λόγος θα είναι κάποιες παρασκηνιακές ενέργειες που θα εντοπίσετε και θα αφορούν σε συνεργάτες σας. Εσείς δεν πρέπει να αφήσετε κανένα να σας παρασύρει σε υπόγεια παιχνίδια εξουσίας αλλά, τουναντίον, θα πρέπει να κρατήσετε επίπεδο, κάτι που θα λειτουργήσει υπέρ σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο τομέας των φιλικών αλλά και των ευρύτερα κοινωνικών σας επαφών θα επηρεαστεί από την όψη αυτή. Ανατροπές στο ήδη υπάρχον σκηνικό αλλά και αλλαγές, καθώς και έντονες συμπεριφορές που θα λειτουργήσουν κάπως σαν «κεραυνός εν αιθρία», θα σας αναγκάσουν να δείτε «με άλλο μάτι» κάποια άτομα και ως εκ τούτου να πάρετε προφυλάξεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Θα υπάρξουν κάποια άτομα, με τα οποία συνεργάζεστε, που θα εκδηλώσουν, ίσως και ξαφνικά, μια προκλητικά επιθετική συμπεριφορά απέναντί σας. Αυτή η αναίτια επίθεση θα σας βάλει σε σκέψεις και, ως εκ τούτου, σε κάποια προσπάθεια οργάνωσης της άμυνάς σας. Ανάλογες συμπεριφορές ίσως αντιμετωπίσετε και στο σπίτι κάτι που θα χρειαστεί υπομονή.

ΙΧΘΥΣ

Η όψη αυτή θα σας γεμίσει με άγχος καθώς θα χρειαστεί να κάνετε μια δύσκολη επιλογή ίσως ανάμεσα σε δυο διαφορετικές δουλειές ή δυο διαφορετικούς ανθρώπους. Σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να είστε προσεκτικοί γιατί η όποια επιλογή σας θα έχει άμεση σχέση με τα μελλοντικά σας σχέδια. Επίσης, καλό θα ήταν να είστε προσεκτικοί στις μετακινήσεις σας.

Πηγή: Myastro.gr, govastileto.gr


agrinio24.gr