ΚΡΙΟΣ

θα αυξηθούν τα έσοδά σας, ειδικά αν εργάζεστε μέσα από το σπίτι. Παράλληλα όμως, θα έχετε και κάποια έξοδα, είτε σχετικά με τους οικείους σας, είτε σχετικά με την κατοικία σας. Σε κάθε περίπτωση, θα είναι κάτι που δεν θα σας δυσαρεστήσει.

ΤΑΥΡΟΣ

Θα βρεθείτε εν τω μέσω συζητήσεων, επαφών και επαγγελματικών ή οικονομικών συμφωνιών που θα σας βοηθήσουν να αναβαθμίσετε τα έσοδά σας. Εύνοια θα έχετε σε θέματα σχετικά με σπουδές, ταξίδια, μετακινήσεις ή αγορά μεταφορικού μέσου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Καλείστε να κινηθείτε προσεκτικά και μεθοδικά έτσι ώστε να προετοιμάσετε το έδαφος και να βάλετε τις σωστές βάσεις πάνω στις οποίες, είτε θα χτίσετε κάτι καινούργιο επαγγελματικά, είτε θα προχωρήσετε στην υλοποίηση κάτι εξίσου σημαντικού.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Εμπιστευτείτε την οξυδέρκεια, τη σωστή σας κρίση και διαίσθηση καθώς και το ότι υπάρχουν άνθρωποι που εκτιμούν, σέβονται και στηρίζουν εσάς και τους στόχους σας. Μη φοβηθείτε να πάρετε τις καταστάσεις στα χέρια σας. Προχωρήστε μπροστά.

ΛΕΩΝ

Κάποια γεγονότα σχετικά με την εξέλιξη της καριέρας σας θα σας ικανοποιήσουν ψυχικά και συναισθηματικά και θα σας βοηθήσουν να προχωρήσετε στο επόμενο σημαντικό βήμα. Ορισμένοι από εσάς ενδέχεται να κάνετε μια συμφωνία κάτω από το τραπέζι.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μην κάνετε πίσω σε ό,τι αφορά τα μελλοντικά σχέδιά σας, είτε επαγγελματικά, είτε προσωπικά. Να είστε αποφασιστικοί και σίγουροι για τον εαυτό σας. Κινηθείτε μεθοδικά και, αν χρειαστεί, βασιστείτε στην οξυδέρκειά σας για να βρείτε εναλλακτικές.

ΖΥΓΟΣ

Θετικές εξελίξεις θα έχετε σχετικά με ένα επαγγελματικό ή οικονομικό σχέδιό σας που για τον οποιονδήποτε λόγο δεν είχε προχωρήσει ενώ πολύ καλές και βοηθητικές θα είναι και οι σχέσεις σας με άτομα που κατέχουν ανώτερες θέσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θα προχωρήσετε σε επαφές και συζητήσεις με άτομα που μπορούν να παίξουν καθοριστικό ρόλο στην επαγγελματική σας πορεία, ακόμα και με την έννοια της συνεργασίας με σκοπό την υλοποίηση μιας προσωπικής σας ιδέας ή γενικά κάτι δικού σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σε ό,τι αφορά την εργασία σας, η παραγωγικότητα και η αποτελεσματικότητά σας θα σας χαρίσουν μια επιβράβευση από ανωτέρους σας, είτε σε υλικό, είτε σε ηθικό επίπεδο. Επιπλέον, θα βρείτε έξυπνες λύσεις σε ένα οικονομικό θέμα που σας απασχολεί.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Θα έρθετε πιο κοντά στο ταίρι σας και θα ανανεώσετε τον έρωτά σας ενώ για τους αδέσμευτους θα παρουσιαστούν ευκαιρίες για μια νέα και αρκετά ενδιαφέρουσα αισθηματική γνωριμία. Ένα φιλόδοξο και δημιουργικό σχέδιό σας θα μπει σε πορεία υλοποίησης.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Θα ασχοληθείτε με τη βελτίωση της καθημερινότητάς σας και γενικά την τακτοποίηση του χώρου και της ευεξίας σας, ακόμα και με την έννοια μιας καλύτερης διατροφής ή της γυμναστικής. Ορισμένοι θα ασχοληθείτε με μαστορέματα ή μια αλλαγή του χώρου που ζείτε.

ΙΧΘΥΕΣ

Θα σας απασχολήσουν κάποια δημιουργικά σχέδιά σας, κυρίως σχετικά με την επαγγελματική σας εξέλιξη. Υποστηρικτικά στα σχέδιά σας θα είναι άτομα από το φιλικό περιβάλλον καθώς και κάποια νέα άτομα που θα γνωρίσετε. Αισθηματικά κάτι νέο θα ανατείλει στον ορίζοντά σας.

Πηγή: myastro.grgovastileto.gr